Kahramanımız ile dünyada en fazla suç işleyen kötü adamı yakalamak üzeresiniz. Son labirentte sıkıştırdığınız kötü adamı yakalamak için insanüstü bir çaba göstermeniz gerekiyor. Labirentte göstereceğiniz performans ile tuzaklardan kurtulmalısınız. Tuzaklardan kurtulmak için trafolarda bulunan kabloları kesmeniz gerekiyor. Hangi kabloyu keseceğiniz konusunda bilgi almak istiyorsanız duvarlarda bulunan ( Mavi Simgelere ) bakmanız gerekiyor.

Mavi simgelerin yanına gelerek ( Space ) tuşuna basabilirsiniz. Bu tuş sayesinde sizin karşınıza yazılar çıkacaktır bu yazıları okumalı ve ne yapacağınız hakkında fikir edinmelisiniz. Etaplarda ki lazer tuzaklarına karşı kendinizi sakınmalı ve duvarlara tutunarak giderek hasar görmemelisiniz. X Men karakterini kontrol etmek o kadar da kolay olmayacaktır!

Kahramanı yönlendirmek ve hareket ettirmek için ( Yön Konsollarına ) basabilirken saldırmak, rakiplerinizi yok edecek hareketler de bulunmak için ise yine ( Space ) tuşuna tıklamanız gerekiyor. Strateji Oyunları kapsamında beceri, macera temalarını da yanında işleyen bu eşsiz oyunda etaplarda harcadığınız sürelere dikkat etmelisiniz.

Bu süreleri kullanırken hızlı olmalı, harcanan süreyi en aza indirmelisiniz. Süreyi ne kadar temkinli ve az kullanırsanız o kadar ekstra puan elde edebilirsiniz. Parkurda şifreli kapıları kullanırken şifreyi doğru yazdığınıza emin olmalısınız. Şifreyi doğru yazdığınıza emin olduktan sonra ( Enter ) tuşuna basmanız gerekiyor.

Tuzakları ayrıştırmak ve kamera sistemlerini devre dışı bırakmak görevini ise kablo keserek yapmanız gerek. Kabloları kesmek ve sistemi devre dışı bırakmak için ( Mouse ) kullanmak zorundasınız. Savaş oyunları sitesinde ki en popüler oyun olarak göze çarpan bu uygulamada sizleri harika bir aksiyon ve mükemmel bir macera bekliyor. Bu macerada oldukça dikkatli olmalı düşmanlarınıza koz vermemelisiniz. Sizlere iyi eğlenceler ve başarılar dileriz.