Türkiye'nin lider online seyahat sitesi Gruppal tur şirketi, dünyanın her yerine düzenlediği turları ile gezginlere hem ekonomik bir tur hem de sayısız seçenek sunuyor.

Hayalinizdeki tatile bir adım daha yaklaşacağınız Gruppal.com sayfalarına göz atmadıysanız acele edin, deriz. Erken rezervasyon döneminde olan firma, doğudan batıya birçok rotaya en uygun fiyatlarla gidebileceğiniz turları ile birçok takipçisi tarafından tam not alıyor. Özelikle Fas turu seçenekleri, Pattaya, Bangkok gibi Uzakdoğu tatil yerleri ya da Balkanlar'da vizesiz ülkeler son yıllarda en popüler olan vizesiz noktalar arasında. Kolay ödeme seçenekleri ve kredine kartına taksit imkanlarıyla kolayca Gruppal tur fırsatları ile seyahat planlarınızı yapın ve tatil yapanlar arasında en hesaplı, en ekonomik tatil sizinki olsun.

Vizesiz yerleri Gruppal ile gezin

Bir diğer vizesiz yer de Güney Afrika turları alternatifleri oluyor. Penguenler Sahili'nde penguenlerle birlikte yüzebileceğiniz Johannesburg ya da ünlü Table Mountain manzarası ve modern şehir ile doğal hayatın iç içe olduğu Cape Town'da akıllara kazınacak bir tatil yapabilirsiniz. Özellikle dağın çevresine konumlanan şehir hayatı, huzurun ve sessizliğin arasında kendinizi bulabileceğiniz bir seyahat deneyimi sunuyor. Şehirde gün batımını izleyebilir, tekne turlarıyla çevredeki adaları görebilir ve hem turistik hem de tarihi birçok yerini gezebilirsiniz. Cape Town, birçok ünlünün de uğrak yeridir. Dünyaca ünlü sanatçıların, yönetmenlerin favori şehirlerindendir.

Asya'nın İncisi ve En Renklisi: Hindistan

Dünyadaki en renkli ülkeler arasında yer alan Hindistan, Gruppal sayfalarında en ekonomik fiyatlarla! Delhi'den Agra'ya, Jaipur'dan Katmandu ve Varanasi'ye kadar birbirinden güzel şehirleri görebileceğiniz Hindistan turları da Asya'da gidip görebileceğiniz birbirinden harika yerleri barındırıyor. Eğer ayarlayabilirseniz Holi Festivali Dönemi’ndeki turlardan yerinizi ayırtarak, herkesin renkli boyalarla birbirini boyadığı bu festivalde de unutulmaz anlar biriktirebilirsiniz. Vize almanın zor olmadığı Hindistan, sıcakkanlı insanları ve geleneklerine bağlı, kültürünü bugüne kadar koruyan yerel halkı ile muhteşem bir rota sunuyor. Yeter ki siz karar verin ve bir an önce yerinizi ayırtın.