Bayanların takı merakı, ilk çağlara kadar dayanan, radikal bir alışkanlıktır. Değerli madenlerin keşfi ile daha cazip hale gelen takılar, mücevher sınıfına geçişte çok daha önemli hale geldi. Küpesi, bilekliği, broşu, yüzüğü, bileziği, halhalı, kolyesi  ile değerli madenler ve taşlarla bezeli takılar modern dünyada bayanların rutin günlük yaşantılarında, özel davetlerde vazgeçemediği aksesuarlardır. En fazla kullanılan takıların başında ise altın kolyeler gelir.

Takı Modasının Belirleyicisi Altın Kolyeler

Son yılların trendi, pırlantalı altın kolyeler uzun yıllar daha popülerliğini koruyacak gibi görünüyor. Küçük pırlanta taşlar, sarı veya beyaz altınla tasarlanan kolye uçlarında sayısız tasarımlar mevcut. Farklı ebatlardaki zincirlerle kullanılabilen kıyafet türlerine göre uyarlanabilme özelliği ile de oldukça fazla tercih edilir. Kısa bir zincirle dekolte giysilerde çok zarif ve şık dururken, uzun bir zincirle havalı ve modern  görünüm kazanılabilir.

Altın Takılarda Yaratıcı Tasarımlar

Her yıl olduğu gibi, takılarda bu yıl da en önemli materyal olarak altın kullanılıyor. Klasik modellerin işlemeli ayrıntılı detayları arasında ışıltılı taşlar arasında daha çok pırlanta veya zümrüt tercih ediliyor. Kullanılan malzemeye ve işçiliğe göre altın kolye fiyatları değişkenlik gösterebiliyor. Fakat çok cüzi fiyatlara da birçok altın kolye modeli alınabilir.

Pırlanta, yakut, safir, zümrüt gibi değerli taşlarla tasarlanmış altın kolyeler mücevher sever bayanların gözdesi olarak dekoltelerini süslüyor. Genç kızların favori takıları daha çok sade modellerden oluşuyor.  Nazar boncuklu, isim yazılı, şans veya sonsuzluk temalı farklı sembol ve figürlerle bezeli bir çok alternatif kolye ucunda ortak özellik, inanılmaz yaratıcı tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor.

Altın takı dünyasının zirvedeki isimlerinden MyraGold altın kolye fiyatları kalite performansı açısından oldukça ekonomiktir  ve ücretsiz sigortalı kargo, 3 yıl ücretsiz bakım garantisi veren tek firmadır. 7/24 online alışveriş yapılabilir. Özel tasarım, telefonla sipariş verme, iade ve değişim kolaylığı, dönemsel kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunma hassasiyetini taşıyor.