Kızlık zarı dikimi fiyatı, açıklık derecesine, yırtık şekline göre, uygulanacak olan kalıcı veya geçici dikim tipine göre değişkenlik gösterir. Kızlık zarının bozulup bozulmadığı kesin olarak yapılacak olan muayenenin ardından belli olur. Ancak kızlık zarının bozulup bozulmadığını anlamanın birkaç yolu vardır. Bunlardan ilki, Kızlık zarı ilişkiye girdikten sonra kanayabilir.

Bu kanama az olabilir veya hiç olmayabilir. Kan azda gelebilir çokta gelebilir. Kızlık zarı muayenesinin hemen ardından yırtık derecesi nedir, vajina genişliği olmuş mu bu gibi soruların cevabını bulmak mümkün. Kızlık zarının bozulup bozulmadığını kişi aynaya bakarak anlayamaz. Mutlaka jinekolog doktorun yapacağı muayeneden sonra anlaşılır. Eşinizin veya cinsel partner de anlayamaz. Sizi o şeklide muayene etmesi sizi pskolojik anlamda olumsuz etkiler. Farklı şekillere sahip kızlık zarları bulunmaktadır. Kızlık zarı esnek olan bayanlarda ilişki sonrası kanama yaşanmaz. Çiftler arasında en çık sıkıntı yaratan bu tip kızlık zarıdır. Evlilik öncesi bir doktora görünmekte fayda var. En azından gerdek gecesinde neyle karşılaşacağınızı öğrenmiş olursunuz.  yırtıldığı zaman hafif kasıklarda ağrı meydana gelir bu ağrı adet sancısı gibidir.

Yaşadığınız yer küçük olabilir. Tanıdık dost, akraba ile karşılaşma istemeyebilirsiniz. Bunun için size en uygun olacak olan bölgeyi seçip doktora görünmelisiniz. Bazı kızlık zarları kalın olur ve cerrahi operasyon gerektirebilir. İlk gcedeki kanamaların çoğu da bu kızlık zarı kalın olan kişilerde meydana gelir. Kızlık zarında kanama olmazsa ilk gece sonunda yapılan muayenede neden kanama olmadığı anlaşılmaktadır. Kızlık zarı esnek olabilir. Ortasındaki açıklık fazla olduğunda penis girdiğinde kanama olmaz. Bu konularda şüphesi olan insanların en kısa süre içerisinde muayene olup zihinsel olarak rahatlaması gerekir. bayanlar için çok önemlidir.

Çünkü eşine güzel görünmek ister ve ona göre önlemini alır. Kızlık zarını diktiren bir bayanların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Buna bağlı olarak kadın hastalıkları konusunda hizmet veren doktor sayısı da artmıştır. Kızlık zarının ne türde olduğunu bu doktorlardan birisine danışarak rahatlıkla öğrenebilirsiniz. için  yine doğru adres Esra Çabuk Cömert.