Yeni anne ve baba olacak bireyler bebeklerini en iyi şekilde büyütmek için yaşam alanlarını bebeğin fiziksel yapısına ve gelişim sürecine uygun şekilde yeniden düzenlerler. Bu süreçte bireyler, bebekleri için özel tasarlanmış ürünleri tercih ederler. Bu ürünlerin sağlıklı materyallerden tasarlanmış olması ve ergonomik olması oldukça önemlidir. Bebeğe uygun bir şekilde satın alınan mama sandalyesi, karyola, ana kucağı gibi ürünlerin maliyetli olması anne ve babaların bu hazırlık sürecinde bütçelerinin zorlanmasına neden olmaktadır.

Bebekler için satın alınan mobilya ve eşyalar bebeğin gelişim sürecini tamamlamasıyla birlikte işlevselliklerini yitirirler. Kullanılmayan bebek eşyalarının evde yer kaplaması, anne ve babaların bu eşyaları verebilecekleri başka kişileri aramaya yöneltmiştir. Yeni bebek sahibi olacak bireylerin bebekleri için ürün seçiminde fazlasıyla titiz ve dikkatli davranması da bireylerin ikinci el ürün almaya sıcak bakmamalarına ve tereddütte kalmalarına neden olmaktadır. Bebekleri için her şeyin en iyisini yapmak isteyen anne ve babaların imdadına yetişen Tulumluanne sitesi, ebeveynlerin ihtiyaç duydukları tüm ürünlere büyük bütçeler ayırmalarına gerek kalmadan rahatlıkla sahip olabilmelerine olanak sağlamaktadır.

2013 yılında kurulan Tulumluanne sitesi, anne ve babaların artık ihtiyaç duymadıkları ürünleri alıcılara sunabilmesi için ortam sunmaktadır. Alıcı ve satıcıları güvenilir ve profesyonel bir platformda bir araya getiren bu site, Özden Pusat tarafından kurulmuştur. Bir çocuk annesi olan Pusat, ebeveynlerin bebek ürünü satın alma ve elden çıkarma sürecinde yaşadıkları sorunlara çözüm olarak geliştirdiği bu konsept Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır. Chicco mama sandalyesi, Kraft bebek arabası gibi seçkin markaların ürünlerini ebeveynlerin uygun fiyatlarla satın alabilmesine olanak sağlayan bu site alıcıların ürünler hakkında tüm merak ettiği soruları sorabilme şansı da sunmaktadır. Bebekleri için en iyi ürünü satın almak isteyen anne ve babaların bütçelerini zorlamadan en sağlıklı ve iyi ürünlere sahip olabilmesi için her ayrıntının düşünüldüğü Tulumluanne sitesi, bebeğinizin mama sandalyesi, ana kucağı gibi ihtiyaç duyabileceği ürünlerin yanında anne, çocuk ve bakım ürün seçenekleriyle de anne ve babaların yoğun ilgisini görmektedir.

Ana kucağı: https://www.tutumluanne.com/