İnternette alışveriş yapmayı sevenler bilirler; netten alışveriş güvenilir bulunan, hızlı ve hedefe yönelik ürünler sunan, teslimatta sorunlar yaşamadığınız, devamlı güncellenen sitelerden yapılır. İşte size bahsedeceğim site bu özelliklerin hepsini çok güzel harmanlamış bir site. Markalardan.com öncelikle sade ve şık bir görsellikle tasarlanmış. Siteye üye olmak birkaç dakikanızı alıyor. Üye olduktan sonra online alışverişe başlayabiliyorsunuz. En çok dikkat çeken özelliklerden biri klasik ürün kategorileri yanı sıra üst menüde bulunan markalar sekmesi. Bu sekmeden en sevdiğiniz markaları seçerek bu markalara ait ürünleri kolayca listeliyor, kısacası sevdiğiniz markaları markaja alabiliyorsunuz.

Sitenin hediyeli ürünler sekmesi de çok iyi düşünülmüş. Yanında hediyeler verilen ürünleri ayrı bir sekmede listeleyerek kolayca ulaşmayı mümkün kılıyor. Ayrıca bir ürünü incelemek için tıkladığınızda ürünün görsellerini, piyasa fiyatını, indirimli fiyatını, garanti süresini, ürün bilgisini, kargo bilgisini ve taksit seçeneklerini görebiliyorsunuz. Alt tarafa indiğinizde ise incelediğiniz ürünlerin alternatifi ürünlerin listelendiğini görüyorsunuz. Fiyatı düşünce haber ver seçeneği ise ilgilendiğiniz ürünü takip ederek daha avantajlı bir alışveriş yapmanızı sağlayabilir. "Rengini Seç" sekmesi de çok hoş. Sekmeye tıkladığınızda sevdiğiniz rengi seçiyorsunuz ve o rengin ağırlıkta olduğu ürünleri listeleyebiliyorsunuz. İyi bir alışveriş için her türlü kolaylık düşünülmüş.

Markalardan.com sitesini 1972 yılında faaliyete geçmiş Gültekinler Grup Şirketleri hizmete sokmuş. Alış verişlerinizde kullandığınız kart bilgileri hiç bir şekilde saklanmıyor. Kredi kartınızla ödeme yapacağınızda ilgili bankanın web sitesine yönlendiriliyor ve cep telefonu SMS onaylı ile güvenliğiniz sağlamlaştırılıyor. Sitenin kendi güvenliği de kullandığı sertifikalar ile sağlanıyor. Kısacası güvenli ve huzur içinde alışveriş yapabileceğiniz bir site Markalardan.com Ayrıca Markalardan.com sitesine üye olmak, sipariş vermek, yorum yapmak ve tavsiye etmek para puan kazandırıyor. Kazandığınız para puanlarla alış veriş yaparak bazı ürünleri bedavaya getirme şansınız var. Ayrıca 75 TL ve üstü alış verişlerde kargo bedava. Başlangıçta da belirttiğim gibi güzel tasarlanmış, hızlı ve güvenli alışveriş için haydi daha ne bekliyorsunuz; Sevdiğiniz markaları markaja almak için markalardan.com Sizin de alışverişiniz geldiyse hemen girin Markalardan.com'a!