Tamamen gençleri düşünerek ve onların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yepyeni bir   kavramı yaratabilmek için çıktığımız yolda tasarımlarımızın zenginliği ve sizlerin yoğun ilgisi ile Türkiye’nin en yeni zaman markası olmayı başardık. Her geçen gün kurmuş olduğumuz upwatch.com internet sitemiz üzerinden daha fazla kişiye ulaşmayı başarırken tasarımlarımızı kullanan kişilerin yaşamış olduğu yüksek memnuniyeti en büyük kazancımız olarak gördük. Her modelimize serinin en önemli parçası gözü ile baktık ve en ince ayrıntısına kadar gençler için özenle tasarladık. Onu kalitesi ile kolunuzda yıllarca taşıyacağınız kadar uzun ömürlü tasarlarken bu süre içinde asla ondan bıkmamanız için dış görünümünü de özenle oluşturduk.

Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünlerin tümü sizlere anlaşmalı kargolarımız aracılığı ile ücretsiz bir şekilde ulaştırılacak olup aynı zamanda tüm ürünlerimizde yüzde 100 müşteri memnuniyeti garantisi sunulmaktadır. Ürünlerimizin hem kalitelerine hem de modellerine o kadar çok güveniyoruz ki sizlere beğeneceğinizi önceden garanti ediyoruz. Satışa sunduğumuz ürünlerimizi bu kadar özel kılan ise tasarımda saklı olan incelikler. Öncelikle normal saatlerden farklı olarak bizim satışa sunduğumuz tüm modellerimiz hitap ettiğimiz siz gençlere uygun olarak tasarlanıyor ve renklendiriliyor. Bu alanda çalışan tasarımcılarımız sürekli olarak araştırıyor ve hedef kitlemiz üzerinde yapılan anketler sonucunda belirtilen özelliklere sahip tasarımların ortaya çıkmasını sağlıyor. Yine  olarak tasarladığımız modellerimiz kendilerine has dış görünümleri ile gençlerin beğenisini kazanmayı başarıyor. En büyük reklamın kullanıcılarımızın referansı olduğunu bildiğimiz için ürünlerimizi satın alan müşterilerimizin memnun kalmalarını sağlayacak her türlü detaya modellerimizde yer veriyoruz.

Tasarımlarımızın bir başka öne çıkan özelliği ise unisex olarak tasarlanmaları. Yani tasarımımızı hem erkek hem de kadınlar kullanabiliyor. Bu sayede çiftler tek bir model alarak o günkü kıyafetlerine uygun kombinasyon yapabilmek adına saatlerini birbirleri ile değiştirebiliyorlar. İster eşiniz isterseniz de kardeşiniz ile ortak kullanacağınız saatler sayesinde daha az para ödeyerek daha fazla model satın alma imkânınız da bulunuyor. Yine led saat kategorisinde 2 farklı seride sunduğumuz modellerimiz kolunuzda gören herkesin dikkatini çekecektir. Saatlerimizin tümünde kişiye özel tasarım imkânı sunulmakta olup bu sayede dilerseniz kendinizi dilerseniz de sevdiklerinizi mutlu etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Özellikle de sevgilinize ya da eşinize çok özel bir hediye almak istiyorsanız kişiye özel tasarıma sahip olan modellerimiz onun her zaman severek kolunda taşıyacağı ve saate her baktığında sizi hatırlayacağı en şık hediye seçeneği olacaktır.

Kalitenin markamız ile güvence altına alındığı, rengârenk tasarımları ile kolunuzda taşıdığınız her an görenlerin dikkatini çekecek kadar şık olan modellerimizin tümü ekonomik fiyatları ile sizlere ulaştırılmaktadır. Üstelik internet sitemiz üzerinden satın alacağınız tüm modellerimizde fiyat sınırlaması olmaksızın ücretsiz kargo fırsatı da sunulmaktadır. Yine dilerseniz ödemelerinizi anlaşmalı kredi kartlarımız ile taksitli bir şekilde yapabilir ve bu sayede saatinizi kullanmayı sürdürürken hiç zorlanmadan ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Akıp giden zamanı teknolojinin son harikası etkileyici bir tasarıma sahip modellerimiz ile takip edebilir, dilerseniz sevgilinizin ismini yazdırarak sadece ona özel bir hediye satın alarak onu mutlu edebilirsiniz. Sitemiz ayrıca yine kişiye özel tasarım fırsatı sunulan gözlük modelleri ve ayrıca renkli bileklik modellerini de ev sahipliği yapmaktadır. Sitemizin ana paneli üzerinde yer alan kategorilerimizi inceleyerek farklı modellere ulaşabilir, en sevdiğiniz modelleri beğendikten sonra sepetinize atarak siparişinizin bir sonraki adımına geçebilirsiniz. Yüksek güvenlik sistemleri ile korunan ödeme penceresinde dilerseniz taksitli olarak ödemenizi yaparak siparişinizi tamamlayabilirsiniz.  (Advertorial / Tanıtım Yazısı)