İstanbul’da doğru boya badana ustasını bulamıyorsanız daha bizimle tanışmadınız demektir. İşini her anlamda mükemmel yapan ustalarımız ile İstanbul’un her bölgesine hizmet veriyoruz. Kaliteli hizmetin yanı sıra hızımız ile de İstanbul da bizden daha iyisi yok. Sektörde 20 yılı aşkın süredir yaptığımız çalışmalar ile İstanbul’da bu işi profesyonel olarak yapan ilk firmayız.

Artık acemi boyacıların evinizi mahvetmesine izin vermeyin. Alanında uzman olan ekibimiz çok kısa sürede size boyacılık hizmeti versin. Gerekirse evinizi ya da iş yerinizi 3-4 boyacı ustası ile aynı anda boyuyoruz ve söz verdiğimiz sürede boya işinizi bitiriyoruz. Boya yaparken ilk kuralımız titizlik ve temizliktir. Etrafı kirletmeden temiz bir şekilde çalışan ustalarımız sayesinde evinizi ekstra birde temizletmekle uğraşmayacaksınız. Boya badana ustası olarak geçinen acemi ya da çaylak ustalara para kaptırmayın. Evinizi kusursuz bir şekilde boyayacak ustalarımız ile tanışın. Ustalarımız gelirler ve ücretsiz olarak evinizde ya da iş yerinizde keşif yaparlar. Daha sonrasında işin süresini belirlerler ve sizden onay aldıktan sonra işe koyulurlar.

Vermiş olduğumuz fiyatlara malzemelerimiz dâhildir. Birinci kalite ürünler ile kusursuz bir şekilde boya işlerinizi yapmaktayız. 20 yılın verdiği tecrübe ile kusursuz hizmeti bizimle keşfedeceksiniz. Evim batacak diye boya işlerini erteleyen ev hanımları artık sorunsuz bir şekilde işlerinizi yapıyoruz. Etrafı kirletmeden 1 gün içerisinde evinizi boyanmış olarak sizlere geri veriyoruz. İşe başlamadan önce eşyalarınızı muhafaza ediyoruz ve uygun bir şekilde toparlıyoruz. Eşyalarınızın en ufak bir zarar görmemesi adına son derece hassas bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Artık boya işlerinizde tam da sizin istediğiniz gibi bir hizmet alacaksınız. Son derece uygun fiyatlar ve titiz çalışma sayesinde boya badana işleriniz günler hatta haftalar sürmeyecek. Sadece 1 gün içerisinde istediğiniz yeri boyayıp anahtar teslim size geri vereceğiz. Sizden teslim aldığımız ortamı aynı şekilde yine size teslim edeceğiz. Tüm bunları 1 gün bile dolmadan yapıyoruz. Hızlı teslimat ve kaliteli işçilik ile boya badana ustası işlerinde gerçekten tam da istediğiniz gibi bir hizmet sunacak.

Bizi arayın ister Anadolu isterseniz de Avrupa yakasında olun. Keşif için istediğiniz saate gelelim. Boyanacak alanı gördükten sonra size detaylı bir şekilde fiyat bilgisi ve iş bitim için süre vereceğiz. İş teslimi için verdiğimiz süre hiçbir zaman aksamaz ve hızlı bir şekilde sizlere teslimat yaparız. Titizlik arayanlar ve kaliteli işçilik isteyenlerin ortak adresiyiz. İstanbul’u boyuyoruz, 20 yılın verdiği iş tecrübesi ile memnuniyet garantisini de sizlere vermekten gurur duyuyoruz. Aklınıza takılan her soruda bir telefon kadar uzağız. İstediğiniz zaman arayın dilerseniz keşif için gelelim. Hiçbir ücret talep etmeden keşif yapıyoruz ve sizlere ücret bilgisi veriyoruz.

1 gün içerisinde boya badana nasıl yapılır? İyi bir organizasyon ve işinde uzman ustalarımız ile gerçekten mümkündür. Ustalarımız malzeme işlerini bir gün öncesinden hallederler ve boyanacak alana geldiklerinde direkt olarak işe koyulurlar. Ekip çalışması ve ustalık ile 1 gün içerisinde istediğiniz alan boyanır ve aynı şekilde size teslim edilir. İşinizi gerçek bir ustaya yaptırın ve içiniz rahat etsin. Hem vaktiniz boşa gitmesin hem de gerçekten istediğiniz gibi bir boyacılık hizmeti alın.