Youtube’ın kapatılmasının ardından teknoloji severler için yepyeni bir adres ortaya çıktı. Adeta youtube’un küçük uydusu gibi hizmet veren bu sitenin adı “tubidy”. Tubidy youtube kapatıldıktan sonra video izleme, paylaşma ve indirme siteleri arasında tahta oturdu desek yanlış olmaz. Peki nedir bu tubidy? Tubidy’e nasıl erişilir, Tubidy resmi site adresi nedir? Tubidy nasıl kullanılır? Tubidy erişimi ücretli midir, Tubıdy ile neler yapabiliriz? Tubidy’den cep telefonlarına müzik veya video indirebilir miyiz? Masa üstü bilgisayarlara tubidyden veri indirmek için program girmek gerekir mi, tubidy’e üye olmak şart mıdır? Tubidy’e nasıl üye olunur? Bütün bu soruların cevabı elazighaberi haber sayfalarımızda...

TUBIDY NEDİR?

Tubidy.mobi sitesi; Cep telefonlarınıza sınırsız ve bedava şekilde müzik ve yine cep telefonlarına uygun olarak mp4 ve 3gp olarak video indirmenize imkan sağlayan bir sitedir. Youtube'dan sonra dünyanın en yaygın olarak kullanılan video paylaşım sitelerinden biri olan tubidy, (tubidy.mobi ) video müzik paylaşım sitesidir. Akıllı telefonlarında yaygınlaşmasıyla  beraber büyük ilgi gören tubidy mobil kullanıcılar için geliştirilmiş bir web sitesidir. Tubidy ile kullanıcılar diledikleri videolara ulaşıp bunları izleyip dinleyip aynı zamanda indirebilirler Ücretsiz olarak müzik dinlemek veya bilgisayarınıza, cep telefonu ve tabletinize indirmek isterseniz, sadece Youtube üzerinde yer alan hit şarkıların paylaşıldığı Tubidy.mobi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tubidy.mobi sitesi üzerinden ayrıca video ve bazı özel içeriklere de ulaşmak mümkün.  Bu site youtube üzerinden müziklerin indirilmesine imkan sunmaktadır. İndirirken istediğiniz formatta indirmenizi sağlar. Küçük boyutlarda müzik indirebileceğiniz bir araç, bazılarının deyişi ile youtube'un uydusu diyebiliriz.   http://tubidy.mobi/ adresten bu siteye ulaşmanız mümkün. Ya da google üzerinden sizler tubidy yazdığınızda karşınıza çıkacak olan ilk siteden indirebilirsiniz.  Türkiye'de cep telefonu kullanıcılarının hızla giriş sağlayarak bu sitenin değerini olduğundan da daha yüksek bir duruma getirdiğini söyleyebiliriz.  

Resmi Tubidy sitesinin adresi : Tubidy.mobi 'dir.

TUBIDY NASIL BİR PROGRAMDIR?

Tubidy programı hem bilgisayardan hem de cep telefonundan kullanılabilen özel bir programdır. Tubidy.mobi, kullanıcılarına değişik formatlarda ( mp3, mp4 gibi) müzikleri indirme seçeneği sunar. Tabi bunu tam olarak bir programmış gibi düşünmeyin, tamamen site bazlı ve Tubidy.mobi'ye özel bir hizmettir. Çoğu kullanıcı google'da "tubidy müzik indirme programı indir" şeklinde aramalar yaparak bu bir programmış gibi indirmeye çalışır, fakat aslında bu Bearshare vs. gibi bir müzik indirme programı değildir, tubidy.mobi bir müzik paylaşım sitesi olup, aynı zamanda kullanıcılarına indirme seçeneği de sunmaktadır. 

TUBIDY NASIL KULLANILIR? TUBIDY İNDİR!

Siteye kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapacaksınız. Tabiki bunlar için kayıt olmanız gerekiyor sizler için kayıt olunacak linki aşağıdan veriyorum. Browserinize yapıştırarak girebilir ve kayıt olabilirsiniz.  http://tubidy.mobi/signup.php Sign up for an account yazan yerin altından bilgileri doldurum validation kodunu yazarak kayıt olabilirsiniz.  Kayıt işlemi bittikten sonra üst tarafta bulunana SEARCH kısmına istediğiniz parçayı yazıyorsunuz sonuca göre çıkıyor video ya da müzik diye oradan cep telefonlarınıza indirebilirsiniz. Müzik indirme proğramının tamamen yasal olmadığının altını çizmek istiyoruz. Lütfen indirdiğiniz müzikleri daha sonra cep telefonlarınızdan siliniz.

Tubidy.mobi tamamen ücretsiz olup, milyonlarca video'yu ve beğendiğiniz şarkıyı buradan indirme imkanı sunuyor. Tek yapmanız gereken bir mail hesabı ile ücretsiz üye olmaktır. Üye olup, giriş yapmanızın ardından göreceğiniz arama kutusuna istediğiniz bir şarkıyı yazdıktan sonra enter tuşuna basmanız yeterli ve istediğiniz şarkı önünüze mp3 ya da mp4 gibi farklı alternatif formatlarda düzenlenmiş hali ile geliyor ve sizin yapmanız gereken tek şey hangi formatta indirmek istediğinize karar vermek. tubidy.mobi'de ilgili formatı seçip indirme işlemini başlatabilirsiniz.

TUBIDY İLE NELER YAPABİLİRİM?

-       Tubidy ile vedo izleyebilirsiniz.

-       Tubidyle sadece bilgisayar ve tabletlerden değil mobil cihaz ve iPhone'larınızıdan da video izleme işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

-       Tubidy Youtube gibi video izleme paylaşma ve indirme sitesidir.

-       Tubidy ile değişik videolar izleyebilir, paylaşabilirsiniz.

-       Burada izlediğiniz videoları indirebilirsiniz.

-       Videoları telefonuza ses dosyası olarak indirebilirsiniz. Ancak Tubidy den indirilen videoları ses dosyasına dönüştürebilirsiniz. 

-       Tubidy video dönüştürücüye buradan ulaşabilirsiniz (tubidy.mobi)

TUBIDY'Yİ MASAÜSTÜ BİLGİSAYARDA KULLANIRKEN DİKKAT EDİN!

Siteyi masa üstü bir bilgisayardan incelediğimizde ana sayfasında google adsense olduğu ve sitenin stabil olarak çalıştığını görebiliyoruz.  Fakat iç sayfalara ve anasayfada bulunan konulara girdiğimizde bazı spam durumlarının olduğunu ve özellikle masa üstü bilgisayarlarınıza değişik spam ve zararlı yazılımlar indirildiğini gördük. Yani iç sayfalarda nereye tıklarsanız tıklayın bir çok zararlı virüs içeriği indirebilirsiniz bu hususta sizleri uyarmak istiyoruz.

TUBİDY MÜZİK SİTELERİ

http://tubidymobil.gsuik.org/

http://tubidy.mobi/

http://tubidy.tubidyy.org/

Bedava müzik dinleme servisi gibi de kullanılan Youtube kapandıktan sonra tubidy müzikseverler için oluşan açığı kaptmaya başladı. Youtube'un kapanmasından sonra müzik dinlemek için tercih etilen site ise Fizy oldu. Ancak DNS veya farklı yollar ile yasakları aşan kullanıcılar sorunsuz şekilde hizmet almaya devam etmekte. Tubidy ve Fizy aracılığı istediğiniz müziklere hızlı bir şekilde ulaşmanız mümkün. İzlesene mp3 indir için piyasada birçok program bulunmaktadır. Mp3.org sitesinde yer alan programlardan birini seçerek indirme yapmanız mümkündür Google Chrome eklentisi şekilde kullanacağınız programlar daha güvenilir olmaktadır. Ancak bilgisayara yükleyeceğiniz programlar sadece video linkini kopyala yapıştır yaparak istediğiniz formatta indirme yapmanız mümkün kılıyor. Eğer ki bir video indirme programına sahip iseniz Format Factory ile videoları mp3'e çevirme şansınız bulunmaktadır. Tubidy.mobi sitesi; Cep telefonlarınıza sınırsız ve beda va şekilde müzik ve yine cep telefonlarına uygun olarak mp4 ve 3gp olarak video indirmenize imkan sağlayan bir site.

Tubidy.mobi'de müziklerini dinleyebileceğiniz veya indirebileceğiniz bazı dünya sanatçıları

chris brown, justin bieber, katy perry, bruno mars, wiz khalifa, all of me, sean paul, miley cyrus, jason derulo, chris brown loyal...