Zamanın ilerlemesi ve teknolojinin gelişmesi ile beraber teknolojik aletlerde hayatımıza girmeye başladı. Bu aletlerin hayatımıza girmesiyle beraber insanların tutkusu olan oyunlarda bu cihazlara göre üretilmeye başlandı. Artık günümüzdeki birçok cihazda oyun oynandığını görebiliyor ve bizde bu cihazlardan alarak günlük yaşantımızda sık sık oyun oynuyoruz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlar için üretilmiş olan oyunlardan bir tanesi de temple run 2 oyna olarak göze çarpıyor. Özellikle son yıllarda piyasaya çıkan ve birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran bu oyun, oyunculara sunduğu eğlence ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Zaten bu eğlencesi sayesinde de günümüzde milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyor ve oynanıyor. Sokağa çıktığınızda, iş yerinde, okulda, evde kısacası her yerde bu oyunun oynandığını görebilirsiniz.

temple run oyna oyunundaki asıl amacınız koşmak ve yeni rekorlar kırmak. Bunun içinde önünüzdeki engellerden kurtulmanız gerekiyor. Ancak bu sandığınız kadar kolay değil. Çünkü önünüzde çok fazla engel var ve bu engelleri aşmak içinse sağa sola hareket etmeniz aynı zamanda da zıplamanız ve eğilmeniz gerekiyor. Aynı zamanda peşinizde olan canavardan da kaçmalısınız.

Tüm bunları yaparken kimi zaman oldukça zorlanacaksınız. İşte bu yüzden oyunda size güçlendiriciler sunuluyor. Bu güçlendiriciler sayesinde daha kolay rekor kırma şansınız bulunuyor. Hızlı koşma, altın toplama gibi güçlendiriciler oyunda size ücretsiz olarak sunuluyor. Bu güçlendiriciler sayesinde de daha fazla koşma şansınız oluyor. Ayrıca oyunda topladığınız altınlarla mağazadan kendinize güçlendirici alma şansınızda bulunuyor. Bu güçlendiriciler sayesinde yine oyunda başarılı olabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra mağazadan ücretli olarak alınan kanat sayesinde de yine oyunda 30 saniye boyunca korumanız olacak. Bu süre içerisinde eğer ölecek olursanız o zaman öldüğünüz yerden yeniden canlanacak ve oyuna kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

3d temple run oyunu size sosyal paylaşım siteleri üzerinden paylaşım yapma imkânını da tanıyor. Yani oyuna başladığınızda yeni bir rekor kırdığınız zaman bunu sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile kırdığınız rekorları arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Temple Run oyunu grafikleri ile de oldukça başarılı. Özellikle bir oyunda arayabileceğiniz her türlü grafiği temple run oyununda bulmanız mümkün. Oyun küçük hafızalı bir oyun olmasına rağmen grafikleri son derece başarılı. Bu grafikler sayesinde de kendinizi oyunun içindeymiş gibi hissedebiliyorsunuz. Eğer sizde farklı ve sıra dışı bir oyun oynamak isterseniz o zaman yapmanız gereken temple run oyununu oynamak olacaktır. Bu sayede aradığınız oyunu bulmuş olacaksınız.