Tayland’ın adaları bembeyaz kumsalları ve berrak suları ile mutlaka görmeniz gereken yerler arasında. 2 palmiye ağacının arasına kurulmuş hamakta uyuklarken yıl boyunca yaşadığınız tüm yoğunluğu ve stresi unutacaksınız. Tayland her biri kendi karakteristik özelliklerine sahip birbirinden güzel adaları barındırıyor. Tayland dalış için, kafanızı dinlemek için ya da romantik bir tatil için ideal bir rota.
 
Koh Phi Phi
 
Koh Phi Phi adası yalnız seyahat edenler için biçilmiş kaftan. 2004 yılında yaşanan Tsunami faciasından sonra adeta tekrar inşa edildi. Dalış, tırmanma, şnorkelle yüzme gibi aktiviteler için en güzel adreslerden biri. Yılbaşı için henüz plan yapmadıysanız Koh Phi Phi adasına ucuz uçak bileti bakarak işe başlayabilirsiniz.
 
Koh Lanta
 
Koh Lanta birçok küçük adacıktan meydana gelmektedir. Dünya harikası plajları, rahatlatan masajları, deniz mahsüllerinin en leziz örneklerini içeren mutfağıyla hem çifler hem de aileler için uygun bir tatil yeri.
 
Koh Chang
 
Kho Chang Tayland’ın el değmemiş adalarından biridir. Adanın iç kısımları doğal milli parklardan oluşur. Milli parklarda keyifli doğa yürüyüşlerine çıkabilir geleneksel balıkçı kasabalarını ziyaret edebilirsiniz.
 
Koh Lipe
 
Mükemmel sahilleri ve lüks otelleri genellikle balayı çiftleri tarafından tercih edilir. Tarutao Milli Deniz Parkı’nı oluşturan 51 adadan biridir. Ada el ele romantik yürüyüşle gezilecek kadar küçük. Tayland’ın en bilindik yerlerinden biri olan Pataya plajı hem gündüz hem de gece adanın en kalabalık alanı. Daha sessiz ve huzurlu bir mekan ararsanız Gün Batımı plajını tercih edebilirsiniz.
 
Koh Samui
 
Yalnızca Tayland’ın değil aynı zamanda dünyanın en güzel otellerine ev sahipliği yapan Koh Samui’de birinci sınıf spa ve masaj hizmeti alabilirsiniz. Hem balayı çiftleri için hem de çocuklu aileler için uygun birçok otel bulunuyor. Dinlenmek ve rahatlamak isterseniz Dünya’nın spa ve masaj merkezi Koh Samui mutlaka seyahat alternatifleriniz arasında yer almalı.

Tayland’dan Avusturalya’ya, Amerika’dan Afrika’ya kadar dünyanın dört bir yanına uygun yurt dışı uçak bileti bulmak Jetbul ile çok kolay.