Erken rezervasyon dönemi başladı. Tatilini garantiye almak isteyenler tatil fırsatlarını değerlendiriyor.

Yazın sona ermesini takiben sonbahardan itibaren başlayan erken rezervasyon fırsatları bir çok tatilciyi cezbediyor. Tatilini erkenden garantiye almak isteyenler, indirimden faydalanmak isteyenler ve tatilim gelmeden taksitim bitsin diyenler birbirinden avantajlı tatil fırsatları ile planlar yapmaya başladı. Erken dönemde tatil programı yapanlar beraberinde pek çok tatil fırsatı yakalıyor. Tatil fırsatları dahilinde kredi kartına 9 taksit imkanından % 40'a varan indirim oranlarına ve  belirli yaş gruplarına ücretsiz, belirli yaş gruplarına ise indirim uygulanan imkanlardan yararlanma imkanı buluyor.


Tatil yapmak istediğiniz bölgeye ve otele göre değişen şartlar mevcutken tatil fırsatlarından erken dönemde yararlanmak yaz döneminin rezervasyon yoğunluğundan da kurtulmanızı sağlıyor. Erken rezervasyon tatil fırsatları ile tatil için tercih ettiğiniz otelin tatil döneminizde dolu olma riski ile karşılaşma ihtimalini de engellemiş oluyorsunuz.


Tatil programı hazır olan tatilciler erken rezervasyon fırsatların yararlanmak için acele etmeli. Turizm firmalarının erken rezervasyon döneminin belli bir süre devam etmesi ve yaz dönemine yaklaştıkça indirim oranının düşüp, fiyatların yükselmesi tatilcilerin tatil fırsatlarına önem vermesine sebep oluyor. Anı Tur tatilcilere karşı koyamayacakları tatil fırsatları sunmaya devam ediyor. Eğer siz de tatil programını erkenden yapanlardansanız www.anitur.com.tr web adresinden size uygun tatil fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Yazar: Yasemin Turgut Kızıldoğan