Üretim yapan firma ya da işletmelerin ihtiyaç duymakta olduğu taşımacılık depolama ve AR-GE işlemlerinin verimli olarak yürütülmesinde son derece etken olan Ekol Lojistik; ürünün kaynağından tüketim alanlarına kadar düzenli ve etkin olarak taşımacılık faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

Tren Taşımacılığı hizmetleri başta olmak üzere; hemen hemen bir üretim şirketinin ihtiyaç duyabileceği tüm taşımacılık hizmetlerinde geniş bir hizmet yelpazesiyle faaliyet gösteren söz konusu firma ile taşımacılık işlemleri güvenle sağlanabilmektedir.

Hava Yolları Kargo hizmetlerinin yanı sıra; tekstil endüstri yapı ve dekorasyona kadar pek çok sektöre hizmet sunmakta olan söz konusu firma lojistik hizmetlerini titizlikle yerine getirmektedir.

Alanında uzman kadrosu ile markalaşmış statüsü ile Fuar Lojistiği hizmetleri de üstlenmiş olan söz konusu firma ile zaman kayıpları yaşamadan taşımacılık işlemlerinin güvenliği sorunsuzca yaşanabilmektedir.

Bu bağlamda; üretim yapan firmalar ya da şirketler için tedarik zincirinde önemli bir parça olan söz konusu firma Kara Taşımacılığı hizmetlerinde de güvenilir zamanında ve etkin hizmetleriyle tüm müşterilerine ihtiyaç duyulan tüm lojistik işlemlerinde destekler sunmaktadır.