Tadya.com , kızlar için internette kızların oyun portalı olmaya geliyor. Kızlar için en güzel kız oyunları sunmayı hedefleyen Tadya.com, kızlara özgü tasarımı ve rengi ile şimdiden ilgi odağı oldu bile. Bende bu ilgi odağını göz önünde bulundurarak bu web sitesini ziyaret edip sizin için inceleme yaptım.

tadya1

Siteye giriş yaptığımızda gözü yormayan yapısı ilk dikkatimi çeken unsur oldu. Renk uyumu ile en güzel kız oyunlarını sunan bu web sitesi , kendi yapımı olan Türkçe oyunları da sunmayı ihmal etmemiş. Bu konumda sizlere Tadya.com’da yer alan yeni oyunları inceleyeceğim.

İlk inceleyeceğim oyun Barbie Gelinlik Dükkanı. Bu oyunda Barbie karakterimiz bizlere eşlik edecek. Barbie Gelinlik dükkanında bizden güzel mi güzel gelinlik tasarımları yapmamız isteniyor. Mouse’nu kullanarak gelinlik için gerekli olan aksesuarları tamamla ve en iyi gelinlik modelini sen elde et. İstersen gelinliğin rengini de seçebilir ve farklı modeller yaratabilirsin. Gelinlik modelini tamamladıktan sonra oyunda size gösterilecek adımları takip ederek gelinliği dikiyorsunuz.

Cupcake Partisi Fark bulma oyununda adından da anlayacağımız gibi resimde ki farkları bulmamız gerekiyor. Oyunda ki karakterlerimiz Cupcake partisi yaparak tatlı kekler yapıyorlar ve arkadaşları o anların resimlerini çekerek o anı ölümsüzleştirmek istemiş. Bu oyunda sizin yapmanız gereken verilen 2 resim arasında ki 15 farkı bularak oyunu tamamlamak .

tadya2

Dracula Çamaşır yıkıyor oyunu da Tadya.com’a eklenen yeni oyunlardan birisi. Bu oyunda Dracula karakterimiz hamile ve artık ev işlerine yetişmekte zorlanıyor. Sizde bu oyunda Dracula karakterinize yardım ediyorsunuz. Dracula’nın bugün çamaşır yıkama günü ve çamaşırları bugün kesin yıkaması gerekmekte. Sizde renkli ve beyazları ayırarak deterjanları çamaşır makinesine koyarak yıkamalısınız. Dracula’ya sadece çamaşır yıkamada değil , çamaşırları ipe asmakta da yardım etmelisiniz. Çamaşırları yıkadıktan sonra evin arka bahçesinde bulan ipe beyaz ve renklileri özenle asmalı ve Dracula karakterimizin rahat bir hamilelik günü geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bu ve buna benzer kız oyunlarını bu adresten oynayabilirsiniz.