Oyun denilince büyüklerin aklına gelen ilk oyunlar tabii TV’ye bağlanan atari ya da ilk bilgisayarlar da oynan herkesin sevdiği bir karakter olan mariodur. Süper mario o günlerden bu güne kadar mario oyunlarında çok fazla bir değişiklik yapmadı ve hep mantar ve kaplumbağalardan kaçarak oyunlarında büyük başarılar elde etmeyi başardı. Oyunları aşağıda bahsedeceğimiz tarzdan olup çok eğlencelidir.

KARIŞIK TART oyunu ile ortaya mükemmel bir kek çıkartmanın mutluluğuna varabileceğiniz bir oyun için kollarınızı sıvayın. Süper bir şekilde dizayn edilmiş özellikle pastayı yapmak için kullanacağınız malzemeleri ayarlama konusunda mesafe kat edilmiştir. Her biri ayrı ayrı özenle hazırlanmış bir şekilde siz oyun severlere sunulmuştur. Oyunda bölüm bölüm ilerleyeceksiniz. Bir pasta yapmanın aslında kolay olmadığını birçok işlemden geçtiğini de görebileceksiniz.



Oyuna başlangıç için yapmanız gereken ve seçmeniz gereken tek tuş olan PLAY butonu sizi oyun hızlıca başlangıç noktasına götürecektir. Bu şekilde karışık tart oyununa başlangıç yapabileceksiniz. Oyunda masa üstlerinde ilk bölümde un, yumurta, süt, kaşık ve geniş tabak bulunmaktadır. MAUSE butonunu kullanıp öncelikle tabağa un dökünüz daha sonrasında iki adet yumurtayı tek tek alıp unun içine kırmalısınız. En son biraz süt ilave ettikten sonra kaşıkla karıştırın daha sonrasında ise hamuru yoğurma işlemleri olacaktır. Kısa yoldan gidildiğinde ise oyunda yapmanız gereken işlemler siz şaşırmamanız için ok işaretleri ile gösterilmektedir. Bu işlemleri sırasını şaşırmadan yaptığınızda oyunda istenilen görevi harfiyen yerine getirmiş olursunuz. Böylece kısa bir süre içinde sizden istenileni de yerine getirebileceksiniz. Bu tarz işlemleri bölüm bölüm yaparak oyunda ilerleyin. Mario oyunları ile oynamanın kalitesini her adımda rahat bir şekilde görebileceksiniz.  İkinci kademede ise fırında keki yapma işlemine başlayabileceksiniz. Fıstık tanelerini hamurun üzerine atmayı unutmamalısınız. Daha sonra fırında belirli bir zaman bekletip çıkartın. Böylece ortaya güzel bir kek sunmuş olacaksınız. Oyunda tuş yapılandırılması sadece MAUSE butonundan oluşturulmuştur böylece çok kolay bir şekilde oyun oynayabileceksiniz. Karışık tart yapma oyunu oynarken bir pasta yapmanın ne kadar güzel olduğunu bu zaman içinde ne kadar eğlenceli dakikaların olduğunu görebilmeniz açısından eğitici ve öğretici bir oyundur. Şimdi zamanınızı boşuna harcamadan oyuna başlayabileceksiniz.

Ayrıca süper mario oyunları sosyal ağlarına girerek takip etmelisiniz. Çünkü burada oyunları ile ilgili en son haberleri ve bir oyunun hakkında çekilen videoları ve daha fazla paylaşımları bulabilirsiniz.