Herkes cildinin nasıl göründüğüne oldukça önem verir. Hatta çoğu zaman yüzümüzde çıkan bir sivilce, tüm günümüzün kötü geçmesine neden olacak ruhsal bir değişim yaşamamıza neden olabilir. İrlanda menşeli Sudocrem, bebek bakım kremi olarak pişiklere karşı kullanılmak için üretilmiştir. Üstelik bebeklerde oluşan pişikleri güçlü içeriği sayesinde gidermeye yardımcı olur. Bunun yanı sıra içeriğinde bulunan çinko; cilt yanıkları, cilt lekeleri, sivilceler ve egzama gibi rahatsızlıklarda da etkin bir iyileştirme sağladığı söylenmektedir.

Sudocrem ile Cilt Sorunlarınıza Veda Edin

Sudocrem; özellikle bebeklerde pişik oluşumuna karşı koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin rahatlamasına yardımcı olur. Bunun yanında cildi sakinleştiren ve hassas ya da tahriş olmuş ciltlere onarım sağlayan bir yapıya sahiptir. Güneş yanıklarına da iyi geldiği bilinen Sudocrem, tüm cilt tiplerine rahatlıkla uygulanabilir bir özellik sunar. Pudralı ve yağlı kıvamı sayesinde kolaylıkla uygulanabilir ve paraben içermediği için gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Sudocrem sadece cilt rahatsızlıkları için değil, günlük olarak nemlendirici, koruyucu özelliğiyle güneş kremi veya makyaj altına baz olarak da kullanılabilir. Akşam yatmadan önce cilde uyguladığında sabah rahatlamış bir ciltle uyanmak kaçınılmaz olacaktır. Güzel ve rahatlatıcı kokusu için bile her an kullanmak isteyeceğiniz Sudocrem'i tıraş ya da epilasyon sonrasında tahriş olan cildinize de uygulayarak harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Sudocrem Nasıl Kullanılır? Püf Noktaları Nelerdir?

Her insan cildi için özenli bir bakım sürecini hak eder. cildinizi nemlendirmek, yumuşatmak ve yabancı maddelerden korumak için her gün kullanabilirsiniz. İçeriğiyle cilt dokusunda mucizeler yaratan Sudocrem, doğru kullanım ve belli başlı püf noktalar sayesinde hızlı, etkili ve sorunsuz sonuçlar almanıza olanak sağlar.

İlk olarak Sudocrem'in uygulanacağı bölge krem sürülmeden hemen önce temizlenmelidir. Sonrasında eğer ciltte sivilceler varsa ve Sudocrem bu sivilcelere yönelik kullanılacaksa sadece sivilce üzerine uygulanması, daha hızlı ve kesin çözümler almanıza yardımcı olabilir.

Siz de pürüzsüz, parlak ve neme doymuş bir cilde sahip olmak veya cildinizi dış etmenlerden korumak istiyorsanız Kozmela.com'un; indirimli fiyat, aynı gün kargo ve uzman desteği ile Sudocrem ürünlerine hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.