Son zamanların en çok sevilen oyunlarından biriside kuşkusuz Subway Surfers oyunudur. Bu oyun özellikle akıllı cep telefonlarında çok beğenilmiştir ve oldukça fazla oynayan oyuncusu bulunmaktadır. Ne yazık ki herkeste akıllı cep telefonu olmadığı için bu oyunu oynayamamaktadır. Fakat bu oyunu artık bilgisayarınızda oynamak mümkündür. Bu muhteşem macera oyununu artık bilgisayarınızda da oynayabilirsiniz. Flash oyun olarak eklenen Subway Surfers ve monster high oyunu sizlere oldukça güzel vakit geçirtecektir. Oyunu oynamak için Subway surfers bölümüne bakabilirsiniz. Oyunu oynamak oldukça rahattır. Oyun klavye ile oynanmaktadır. Klavyenin yön tuşları ile kaykaycı olan karakterinize yön vermeniz gerekmektedir. Bu şekilde önünüze gelen engellerden kaçabilirsiniz. Bu sayede çok daha fazla puan toplayabilirsiniz.

Subway Surfers oyununda demiryolunda hareket eden bir kaykaycıyı yönlendiriyorsunuz. Tren yolunda 3 tane yan yana ray bulunmaktadır. Önünüze vagonlar, kapalı yollar, kırık yollar gibi bir takım engeller çıkmaktadır. Engelin geldiği raya göre sağa yâda sola hareket ederek yönünüzü değiştirmeniz gerekmektedir. Ayrıca eğilmeniz gerektiği zamanlarda olacaktır. Bununla birlikte tabi parada toplamanız gerekecektir. Ne kadar fazla para toplarsanız o kadar fazla puan elde etmiş olursunuz. Topladığınız paralar ve puanlarla çok daha iyi özellikler satın alabilirsiniz. Böylece karakterleriniz çok daha iyi bir şekilde hareket edebilir. Subway surfers bölümünden oldukça keyifli olan bu oyuna ulaşabilirsiniz.

Ayrıca oyunda ne kadar fazla dikkatli olursanız o kadar fazla puan kazanabilirsiniz. Bu sayede prenses sofia nında sizi geçmek isteyen oyuncuları çok rahat bir şekilde geçebilirsiniz. Böylece herkes tarafından tanınan bir oyuncu olabilirsiniz. Ayrıca sitemizden başka oyunlara da geçiş yapabilirsiniz. Bu oyunlarda da çok keyifli vakit geçirebilir ve boş zamanlarınızı çok güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

En güzel oyunlar arasında ayrıca balon patlama oyunu da bulunmaktadır. Bu oyunda yapmanız gerekende oldukça basittir. Aynı renkteki 3 balonu yan yana getirdiğinizde balonlar patlamaktadır. Amacınız tüm balonları patlatmaktır. Fakat süreye dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü süreyi geçerseniz balonlar hızla aşağıya doğru gelecektir. Balonlar en aşağı gelirse oyunu kaybedersiniz. Bu yüzden dikkatli olmanız gerekmektedir.