Somelpa Elektrik, Eae Elektrik firmasının ürünlerini müşterilere doğrudan ulaştırarak, bu alanda yepyeni ve çok olumlu işlere imza atmaktadır.

Eae Elektrik, elektrik ve elektronik sektörü açısından oldukça deneyimli, çok önemli ve lider bir firma olma özelliğine sahiptir. Bugün iş yerlerinde, evlerinde ya da çeşitli binalarda kullanılan pek çok elektrik gerecinin üzerinde, bu markanın logosu ya da ismi yer almaktadır. Bu yönleri ile piyasaya liderlik eden firma, müşterilerine daha kolay şekilde ulaşmak niyeti ile çeşitli firmalarla ortaklık yoluna gitmiştir.

Somelpa Elektrik, Eae Elektrik firmasının ürünlerini müşterilere doğrudan ulaştırarak, bu alanda yepyeni ve çok olumlu işlere imza atmaktadır. Gerek kendi müşteri portföyü, gerekse Eae Elektrik'in potansiyel müşterilerinin yoğunluğu sayesinde, geniş kitlelere söz konusu ürünler tanıtılmakta ve ulaştırılmaktadır.

Elektrik ve elektronik alanında ihtiyaç duyulan neredeyse her parça ya da her ürünün, kaliteli bir üreticiden çıkması ve kaliteli bir noktadan satılması, sektör ve müşteriler adına oldukça olumlu bir durumu oluşturmaktadır. Eae Elektrik'in neredeyse tüm ürünleri, Somelpa firması aracılığı ile tüm vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın hizmetine sunulmak üzere yeni sahiplerini beklemektedir.