Her geçen gün ziyaretçisi artan sitemize hoş geldiniz. Değerli dostlar sizin bu yoğun ilginizi gördükçe bizler daha fazla çalışarak sizin için en popüler silahlı arenayı bulup sitemiz aracılığıyla hizmetinize sunmaya çaba gösteriyoruz. Arkadaşlar malumunuz hiçbir aklı başında insan silahların konuştuğu bir dünyada yaşamak istemez. Çünkü silahların konuştuğu bir ortamda çok ciddi sıkıntıların olduğu kesindir. Ancak her ne kadar bunu istemezsek de bazı durumlar karşısında mecburiyetten kendinizin güvenliği için silah kullanmak zorundasınız. Bu oyunlarımızdaki amacımız elbette sizi silahlandırmak değildir. Asıl amacımız sizin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmak isteyenlere karşı tedbirli olma yollarını öğrenmeye özendirmektir. 

Elinde silah olmadığı takdirde insanlara karşı en ufak bir yanlışlıklarından dolayı silahla çıkmak en büyük terbiyesizlik ve ahlaksızlık olduğunu unutmamak gerekir. Bu oyunumuzda da sizin havada uçmakta olan uçağınızı sebepsiz yere arkadan saldırarak düşürmeye çalışan düşmanlarınıza karşı havada kıyasıya mücadele edeceksiniz. Oyunu oynamak için öncelikle oyunu başlata basın ardında oyun çok yüklü olduğundan açılması biraz uzun sürebilir. Açıldıktan sonra start butonuna basın. Arkasından playı tıklayın. Ondan sonra açılan ekranın sağ tarafındaki pencerede klavyeyi görürüsünüz. Klavyenin olduğu pencerenin sağ alt köşesindeki continue sekmesine basarak oyun süresince klavyenin hangi tuşlarını ne için kullanacağını öğrendikten sonra oyunu oynamaya başlayın. Oyunda havada uçan öndeki beyaz renkli uçak sizindir. Arkanızdan hızla çıkıp size ateş eden uçaklar ise düşmanlarınızındır. Bu uçaklara karşı elinizdeki silahla cevap verin. Mouse ile terör estiren uçaklara nişan alın ve sol tıklayarak ateş etmeye başlayın. Düşürdüğünüz her uçak için dolarlar kazanırsınız. Kazancınızın toplamını ekranın sol altındaki dolar sembolünün yanında takip edebilirsiniz. Çok zorlandığınızda ise elinizin altında buluna uçak savar ve roketleri atarak birden çok uçağı aynı andan düşürün.

Sevgili savasoyunu.net.tr takipçileri hepinize selamlar. Şimdi de daha önce hiçbir yerde bulamadığınız yeni çıkmış harika bir silah oyunuyla karşınızdayız. Bütün oyunlarımızı çok beğendiğinizi gelen yorumlarınızda belirttiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Sizlere daha iyilerini getirmeye söz veriyoruz. Değerli arkadaşlar sizden bir ricamız olacak lütfen bu oyunumuzu oynadıktan sonra olumlu veya olumsuz yorumlarınızı yazmayı ihmal etmeyin. Sizin yorumlarınız bizim önümüzü görmemiz açısından çok önemlidir. Silahları lütfen oyunlar dışında kullanmayalım. İnsanoğlunun yaratılışında var olan bazı istenmeyen huyları vardır. Bunların en barizi saldırgan taraflarının oluşudur. Bu oyunlarımızı oynayarak saldırganlık isteğinizi tatmin edebilirsiniz.

Bu nefes kesen oyunumuzu oynamak için öncelikle oyunu seçtikten sonra ekranın sol tarafındaki mavi renkli silah oyunları başlat butonunu tıklamanız gerekir. Birkaç saniye zarfında oyun yüklenecek ve açılacak. Ardından iki defa Playa basın ve oyunu oynamaya başlayın. Oyundaki amacımız yaz sıcaklarından bunalan insanların serinlenerek rahat bir nefes almalarını sağlamak için açmış olduğunuz modern ve sağlıklı yüzme havuzunuza göz dikip ele geçirmeye çalışan terörleri öldürmektir. Havuzlar gerçekten de yazın en vazgeçilmez uğrak yerlerdir. Oyun oldukça zevklidir. Silahınızın sınırlı sayıda mermisi vardır. Ama siz isabetli atışlar yaparsanız fazladan size mermi takviyesi yapılacak. Mouse ile seri bir biçimde havuzun duvarlarının arkasına saklanmış olan saldırganlara doğru nişan alın çok seri ve isabetli bir şekilde üzerlerine ateş etmeye başlayın.  Her savaş oyununda biraz seri kanlı davranmak gerekir. Çünkü seri kanlı davranmasanız hata yaparak düşmanınıza teslim olmak zorunda kalırsınız. Oyunda düşmanlarınız tarafından vurulursanız oyunu tekrar baştan başlayarak oynamak zorunda kalırsınız. Bu harika havuzunuzu azim ve gayretlerinizle saldırganların işgalinden kurtararak en yüksek puanı almaya hak kazanmak için ne duruyorsunuz?