Tesettür giyimin olmazsa olmaz parçalarından birisi de feracedir. Özellikle sıcak zamanlarda büyük kolaylık sağlayan ferace modelleri uzun ve ince kumaşları sayesinde rahatlık sunuyor. Özellikle her sezon farklılaşan modeller bayanların ilgisini her zamankinden daha fazla çekmeye başlıyor.

Peki bu sezonun yeni model feraceleri nasıl olacak? Öncelikle sorunun cevabı için modellerin köklü bir değişim geçirdiğini söylemek mümkün. Gerek renk açısından gerekse stil açısından birbirinden farklı modelleri bayanların beğenisine sunuluyor. Bordo, haki, bej, yeşil ve taba tonları özelikle bu sonbahar-kış sezonunda revaçta olacak. Stil açısından ise boncuk, fırfır ve yaka detaylı modellerin diğer modellere nazaran daha fazla ön planda olacağı söylenebilir. Birbirinden farklı model seçeneklerini ve markaları bir araya getiren Caddezar bu sezonda da yenilikçi ürünleriyle müşterilerini karşılıyor.

Ferace Modelleri Nasıl Kombinlenir?
 
Ferace çeşitleri tesettür giyimde bayanların şıklığını artırmak için tercih ettikleri kıyafetlerin başında geliyor. Mevsimlere göre farklı modeller bulunduğu için seçim konusunda ve kombin konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Örneğin: Yaz dönemi için ferace tercih ediyorsanız spor stildeki pantolonlarla kombin daha uygun olacaktır.

Feracenizi takılarla kombinleyecekseniz burada modelin rengi önemli olacaktır. Açık tonlardaki feracenizi olabildiğince koyu renkli takılarla bütünleştirmeye çalışmalısınız. Abartının moda olduğu son yıllarda taş işlemeli modellerin yanı sıra dantelli parçaları da günlük giyimlerinizde tercih edebilirsiniz. Modelin altı dar kesimde ise altına giyeceğiniz parça da o darlıkta olması gerekir. Aksi taktirde kötü bir görüntü oluşturarak şıklığınızı bozar.

Ferace kombinlerinde en çok yapılan hatalardan birisi de her zaman eşarplarla tamamlanmasıdır. Halbuki değişik şallarla da daha farklı ve hoş kombinler elde edilebilir. Renk konusunda ise her zaman eşarp veya şal modelinin zıt olmasına dikkat edilmelidir. Tesettür giyime dair her parça için birbirinden güzel ürünleri caddezar.com adresi üzerinden de takip edebilirsiniz.

2016 Ferace Modelleri Nasıl Olacak?
 
Abartının son yıllarda moda dünyasına işlediği hatırlanacak olunursa yeni sezonda da tesettür giyimin en popüler parçalarını farklı detaylar oluşturacak. Hal böyle olunca yeni sezon ferace modellerinde de yine farklı detayların ön planda olacağını şimdiden söylenebilir. Tarz bakımından ise kol ağızları genişleyen, etek çevresi genişleyen ve beli kavrayan farklı modeller öncelikli parçalar arasındaki yerini koruyacak. Sizde 2016'ın yeni ürünleriyle şimdiden tanışmak istiyorsanız caddezar.com/ferace-modelleri sitesini inceleyebilirsiniz.