Kız arkadaşınıza veya erkek arkadaşınıza kısacası sevgilinize aşk dolu hediye almaya ne dersiniz?

Romantikliğini, alacağı hediyelerle konuşturmak isteyenler aşk dolu bu hediye alternatiflerimizi eminiz çok beğenecekler. Yapacağınız küçük sürprizlerle büyük mutluluklara vesile olabilirsiniz. Sevgilinize jest yapmak için onun doğum gününü ya da tanışma yıldönümünüzü beklemenize gerek yok öyle değil mi? edilebilecek, kaynağı romantiklikten beslenen bu ürünler, aşkınızın katlanarak büyümesini sağlayacak. Her şeyin en güzelini hak eden sevgilinizi bu anlamlı hediyelerle tanıştırmanın zamanı çoktan geldi…

 

Sevgiliye Romantik Hediye Alternatifleri

Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık

İsim, tarih ve mesaj yazdırabileceğiniz bu romantik yastık sevgilinize hediye edebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri… Eğer uykucu bir sevgiliniz varsa ona sevgililere özel aşk dolu kare yastığı hediye edebilirsiniz.

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Sevgilinize hiç beklemediği eğlenceli bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? 130 parçadan oluşan bu puzzle’a sevgilinizle çekildiğiniz fotoğrafı bastırabiliyorsunuz. Puzzle şık kadife kutusuyla birlikte dağınık bir şekilde tarafınıza gönderilecektir.

Aşk Dolu Kavanoz

Romantik cümleler kuraramamaktan muzdarip olanlar için düşünülmüş aşk dolu kavanoz kurtarıcınız olacak. İçerisinde 365 tane romantik cümle bulunan bu kavanoz size romantik olmayı öğretecek nitelikte…

http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask_dolu_kavanoz/

 

Sevgili Tişörtleri - Beyaz - Birleşen Kalpler

Sevgilinize “diğer yarımsın” diyebilmenin hediye haliyle karşınızdayız. Birleşen kalpler sevgili tişörtlerinin siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Sevgiliye Özel 12 Fotoğraflı Duvar Saati

En çok sevdiğiniz 12 fotoğrafınızı bastırabileceğiniz bu duvar saati, sevgilinize olan aşkınızı gözler önüne serecek. Sublimasyon baskı tekniği kullanılarak hazırlanan duvar saatine sevgilinizle kendi isminizi de yazdırabiliyorsunuz.

Hayat Seninle Güzel Akrilik Kalp Ödül

Hayatı anlamlı kılan sevgilinize bunu haykırmak istemez misiniz? İsim ve tarih yazdırabileceğiniz akrilik kalp ödül hem romantik hem de dekoratif bir hediye…

http://www.buldumbuldum.com/hediye/hayat_seninle_guzel_akrilik_kalp_odul/


 Aşıklara Özel Ayılı Kova

İçerisinde 100 dilde seni seviyorum mesajının yazılı olduğu kalpli kağıtlar, kalpli şekerlerle dolu mini şişe ve sevimli ayıcık bulunan bu kova sevgilinizin aldığı en anlamlı ve şirin hediye olmaya geliyor.

Kalpli Yılın En İyi Sevgilisi Oscarı

Sevgilinizi “yılın en iyi sevgilisi” ilan etmenin en ilginç ve unutulmaz hali karşınızda! Kalpli Oscar ödülü, sevgilinizin çalışma masasında daima ona sizinle gurur duyması gerektiğini ve sizin de sevgilinizle gurur duyduğunuzu hatırlatacak.