Türk toplumunun önem verdiği değerlerden dolayı kadınlar için iç giyim alışverişi yapmak çoğu zaman sıkıntı verici bir durum olmuştur. Gelişen teknoloji olanakları ile artık iç giyim ürünlerini de internetten almak ise bu konuda kadınların en büyük yardımcılarından birisi olmuştur. Bu alanda kendisini en iyi şekilde geliştirmiş ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine her zaman kaliteyi ucuza alma imkanı sunan www.sevenicgiyim.com ise sektörün parlayan yıldızlarından olmayı başarmıştır.

Sevenicgiyim.com, zaman içinde sadece kadın iç giyim ürünleriyle kalmayıp ürün portföyüne zaman içinde pijama takımları, büyük beden iç giyim, çeyiz setleri, çocuk iç giyim, fantazi iç giyim, erotik vücut çorabı, hamile giyim ve erkek iç giyim çeşitlerini etkilemiştir.

2012 yılında İzmir'de inşaat malzemeleri alanında faaliyet göstermek için kurulan firmamız 2014 yılında ticari ünvanını değiştirmiş ve bu andan itibaren bilişim hizmetleri ve e-ticaret sektörüne yönelmiştir. Kısa sürede hem satış öncesi hem de satış sonra müşteri desteğiyle dikkat çeken firma kısa sürede özellikle de bayanların büyük ilgisini çekmeyi başarmıştır.