WEBTURES firmasının öncülük ettiği mesleği yakından tanımaya yardımcı olan sosyal sorumluluk projesi sayesinde SEO konusunda ilgili kişiler SEO merkezinde 1 gün geçirme fırsatı buluyor.

WEBTURES Yönetim Kurulu Başkanı Kaan GÜLTEN tarafından açıklanan projede SEO sektörüne meraklı genç girişimcilerin bu mesleği yakından tanıyarak ülkemize yeni SEO Uzmanları kazandırma amacında olduklarını belirtti.

SEO
Uzmanlığını kendisine meslek edinmek isteyen kişilerin sorularını cevaplayacak olan Kaan GÜLTEN haftada bir günü bilgi paylaşımı ve eğitim konularına ayıracak.

Projenin WEBTURES Dumankaya Vizyon ofisinde gerçekleştirileceğini dile getiren GÜLTEN, SEO konusunda meraklı kişilerin kendilerini geliştirmek içinde bu sosyal sorumluluk projesine katılmaları gerektiğini belirtti.

WEBTURES daha önceki projelerinde de engelli vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmayı başarmıştı. Engelli vatandaşların yeni meslekleri tanıması ve iş istihdamı sağlaması açısından UZMANINDAN SEO ve SORULARLA SEO kitaplarını da kargo dâhil ücretsiz olarak bu vatandaşlarımıza göndermişti.

YENİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE BÜYÜK DESTEK


Mesleği yakından tanımak adına düzenlenen sosyal sorumluluk projesi için sosyal medya fenomenlerinden de oldukça büyük destekler geliyor. Fenomenler bu kampanyayı sosyal medya hesaplarında on binlerce takipçileri ile paylaşarak daha fazla kişinin faydalanmasını sağlıyor.

EN YAKIN ZAMANDA BAŞLAYACAK Mesleği tanıma günlerinin en yakın zamanda başlayacağını belirten Kaan GÜLTEN, her gün farklı arkadaşlarımızı ofisimizde misafir edeceğiz SEO’nun merkezine gelerek bu sektörü daha iyi gözlemleyebilecekler.” Dedi. Gelişmeler için WEBTURES sosyal medya hesaplarını takip altına alabilirsiniz.