Gareth Edwards gibi bir Amerikan ismin yönetmenliğin de ki Aksiyon ve Fantastik türün de olan tutku dolu bir filmi şu an da sizler ile paylaşıyoruz. Rogue One Bir Star Wars Hikayesi izle film bu yılın sonlarına doğru vizyona girecek olsa da biz yaklaşık bir ay önceden izleme kolaylığı sağlıyoruz. Filmin şimdi ise içeriği hakkın da sizlere bilgiler verecek olursak. Film de bir çok kişinin elin de dünya da eşi benzeri görülmemiş silahlar ile bir kişi komutasın da ilerlemektedir. Ama karşılarına şu zamana kadar çıkan hiç bir kişiyi hiç bir şekil de hiç bir zaman affetmedikleri bildiğini için hiç bir kişi hiç bir şekil de karşılarına çıkmamak adına çok çaba sarf eder.

Bu kişiler bu koşullar da ekmek parası ayağına çalışmak da olsa suçlu ailesi de olsa hiç bir şekil de acımazlar. 2017 Komedi Filmleri o yüzden de bu işin sakat yönleri de çoktur. Artık bu kişiler etrafa çok zarar verdiği için bir eyaletin en çok tanınmak da olan isimlerinden bir tanesi ise artık olaya karşı çıkmak adına o adamlara bir karşılama töreni hazırlamaz. Ama onların karşısına sessiz ve sakin bir şekil de tek başına çıkar. O kişiler ise o adam ile bir kaç kez daha önce konuştuğunu bilirler. O yüzden de o adama bir kaç soru sorarlar.

Rogue One Bir Star Wars Hikayesi türkçe dublaj izle o adam ise o kadar içten konuşur ki o savaşçı kişilerin içi tam yumuşadığı sıra da arkalarından gelen eyalet halkı artık ellerin de silahlar ile bu kişilerin sonunu getirmek istese de ora da savaşa yakın olmasa da bir değişik kargaşa için de durumlar ortaya çıkar. Bu kargaşa sonucun da bakalım ne gibi değişik olaylar sizleri bekliyor. Bu gibi aklınıza takılan çok sor olduğunu düşünüyorum. O sorulara yanıt bulmak adına ise filmi izlemeniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü film açık ve net bir şekil de sizlere anlatılmıştır. Film bu yıl gerçek bir derece yapacağa benziyor olsa da her an her şey de olabilir. Ama pek bir şey de olacağını sanmıyorum. Tekfilmizlehd.com herkese canı gönülden iyi seyirler diler.