Macera tutkunları tam yerindesiniz… Sizler için özel oluşturmuş olduğumuz bu yeni oyuna geçmeye hazır mısınız? Hazırsanız buyurun sitemize gelin! Sitemizde sizler için oluşturmuş olduğumuz oyuna başlamak için sitedeki biden başlayan ve ona kadar devam eden bölüm seçeneklerinden birini seçiniz. Seçmiş olduğunuz bölümde hareket etmek için klavyenin “FONKSİYON” tuşlarını kullanacaksınız.

Oynamış olduğunuz RED KİT OYUNU ile iyi bir seviyeye çıkabilmek için düşmanlarınızın bulunduğu alanları çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor. Oyun içerisinde size verilen 25 kurşunu çok iyi kullanıp boşa gitmemesi için nişancılık unsurunu ön planda tutmanız gerekmektedir. Bölümdeki düşmanlarınızın yerini incelemek için ekranın üst bölümündeki HARİTADAN yerlerini anında öğrenebilirsiniz.

Tabanca Oyunları kategorisinin en değerli oyunları arasına adını yazan bu televizyon yıldızlarından olan RED KİT ile zamanınızı en iyi şekilde kullanma fırsatı elinizde bulundurabilirsiniz. Herkesin bulunduğu bu ortamda yakalamış olduğunuz 500 puan ile yeniden Dalton Kardeşleri ile baş başa kalacaksınız. Oyunda iyi bir maceranın içinde tekrar bulunmak için belirtilen kasabalara doğru yol almanız gerekmektedir. Bu kasabalardan sizi bekleyen tehlikeli insanlar ile karşı kaşıya gelerek anında ateş etmeye başlayacaksınız. Her öldürdüğünüz bir kovboy için 100 puan kazanma şansı elde edeceksiniz.

Silah Oyunu sitemizde sunulan bu etaplı oyunlar ile karşılaşıp gücünüzü en yüksek yerlere çıkartmaya gayret etmelisiniz. Oyunda sizler için hazırlamış olduğumuz özel karakterleri seçebilmek için en iyi hamlenizi uygulamanız gerekiyor. Size meydan okuyan düşmanlarınız ile karşılaştığınız an en iyi stratejinizi ortaya koyarak bölümün sonlarında yer alan silah deposuna doğru yol almayı hedefleyeceksiniz. Size sunduğumuz bu adrenalinin yüksek olduğu oyunları umarım beğenerek ve eğlenerek oynarsınız. Bol şans ve iyi vakit geçirmeniz dileği ile…