Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip düğün dernek filminde baş rolleri paylaşan Ahmet Kural , murat cemcir ve Rasim Öztekin çıkardıkları usta oyunculukları ile filmin başarıyı yakalamasında büyük pay sahibi olmuşlardır. Düğün Dernek izle filmi bu başarı sayesinde uzun bir süre boyunca kapalı gişe oynamıştır. Filmimizin konusuna gelecek olursak ufak bir köyde geçen olayların biraz mizah biraz da dramla harmanlanıp karşımıza çıkarılmasıdır. Köylülerden İsmail’in yurt dışındaki oğlu gelir fakat yanında bir de kız vardır. Çocuk kızla yurt dışında kalıp çalışmak için evlenmek ister fakat düğün istemezler. Bunu öğrenen baba Fikret ve Çetin’den düğün için bir şeyler yapmalarını ister ancak yapılan hazırlıklarda işler biraz karışır ve Rusya’dan kızı almak için mafya gelir ve kahramanlarımızın başına olmadık işler açılır.

Recep İvedik 4 izle Milyonlarca insanın izlediği recep ivedik filmi yeniden karşımızda. Serinin dördüncü filmi olan recep ivedik 4 ile Şahan Gökbakar bizleri güldürmeye geliyor. Her geçen gün artan bir hayran kitlesi olan kahramanımız recep ivedik bu seferde mahallede ki çocukların gönüllerini kazanmayı ve mahallenin gururu olmayı hedefliyor. Antrenörü olduğu mahalle takımının maç yaptığı arazinin satın alınacağı haberi alınca para bulup kendisi satın almak ister ve survivor’a katılmayı düşünür. Ancak işler survivor’a katılması ile içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

Ülkemizin dahi çocuklarından olan cem yılmaz bu sefer bir ilke imza atıyor. Sinemada ilk defa canlı stand-up gösterisi yapan cem yılmaz bu sektörde de ilerlemeyi kafasına koymuş anlaşılan. Cem Yılmaz fundamentals izle sinema gösterisi ile bir ilk için adım atan cem yılmaz gösterisinde de günlük hayatta karşımıza çıkan bir takım olayları ele alıyor. Kadın ve erkekler arasındaki bizlerin fark edemediği şeyleri mizahı da içine katarak sunduğu gösterisinde geçmişten de örneklere yer veriyor.