Büyük bir özveri ile derlenmiş Türkiye'nin en büyük canlı radyo dinle sayfası " http://canliyayinradyolar.com/ " hakkında okurlarımıza bilgi sunmak istedik. Öncelikle sayfa üzerindeki kendi incelemelerimizde dinlenebilecek online radyoların listesi haricinde diğer radyo dinleme sitelerine nazaran sayfa üzerinde çok daha fazla kullanıcı dostu özellikleri barındırıyor.  Bu yeniliklerden ilki sayfaya eklenecek radyoların site yönetimi haricinde radyo sahiplerinin başvuruları ile de gerçekleşebiliyor olması siteyi yayın çeşitliliğini ve radyo sunumlarını artırmaktadır. Bu özelliği radyo sahipleri sayfa üzerinde yer verilmiş "Radyonu Ekle" bölümünden başvuruları ile anında gerçekleştirebilmektedirler. Ayrıca bir radyo sayfası bulunmayan ancak farklı kategorilere sahip site sahipleri ise "Sitene Radyo Ekle" seçeneğini de kullanabilirler. Sunulan bu seçenek ile siteleri için özel hazırlanmış sayfaya ait radyo player kodlarını kullanarak canlı yayınlamayı istediği herhangi bir radyoyu kendi sayfalarında da yayına verebilirler.

Radyo Dinle
Canlı Radyo Dinle

Tüm canlı yayın radyoları derlenmiş özel kategoriler sayesinde aramakta olduğunuz müzik türlerindeki frekanslara kısa zamanda bulmanıza yardımcı olmaktadır. Direk radyo ismi ile arama yapabiliyor olmanızın yanı sıra ülkemizin yer verilmiş tüm illeri üzerinden oluşturulmuş özel siyasi haritası ile de hangi ilimizde hangi radyolar barınmaktadır öğrenilebiliyor.

Saymak ile bitmeyen yenilikler ile dolu bu canlı radyo dinle sitesi içerisine konumlanmış radyoların %80 i aynı zamanda telefonlarda yer alan anroid ve ios işletim sistemlerinde çalışabilen playerlar ile de bir çok farklı platform veya tablet gibi cihazlardan online dinlenmekte. Bu teknolojiyi playerlarında kullandığı html5 opsiyonuna borçlu canlı yayın radyolar sitesi üzerinden her yerde müzik dinlerken büyük keyif alacaksınız.

Canlı yayınlarında barındırdığı radyolar başlıca : Nostalji FM, Kral FM, Alem FM, Pal Station, Best FM, Türkü Radyo, Radyo Tatlıses, TRT FM, Slow Türk, Joy Türk Akustik, Arabesk Radyo, Baba Radyo, Dost FM, Metro FM, Radio Mydonose, Number 1 FM, Borusan Klasik vb bir çok radyo dinle frekanslarının canlı yayınları siz değerli dinleyenleri ile paylaşıyor.

Bildiğiniz üzere daha öncesinde de haber sayfamızda bir çok farklı sektörde değerlendirdiğimiz sitelerde de puanlama yöntemine gitmiştik. Kısaca naşlığımızda yer ayırdığımız bu online radyo dinleme sitene "10" üzerinden puan vermek gerekiyorsa "9" puanı incelemelerimiz sonucu kazandığına kanaat getirmekteyiz. Eğer internet üzerinden radyo dinlemek istediğinizde tavsiyemiz "canliyayinradyolar.com" sitesini tercih etmenizi umuyoruz.