Tüm parçaları fabrika da üretilmiş olan malzemelerin, montaj edileceği yere parçalar halinde götürülüp, orada birleştirilen yapılardır. Bu yapılar, hafif ve esnek bir özelliğe sahiptir.

Prefabrik yapılar

malzemeler ile evler, okullar, sağlık ocakları, okullar, şantiye işçileri için yatakhaneler inşa edilebilir. Kurulumunu kolay olması, depreme karşı dayanıklı olması sebebi ile tercih edilmektedir. Ayrıca, ısı ve ses yalıtımı diğer evlere oranla daha fazladır.

Prefabrik ev ve Konteyner seçenekleri

Ülkemizin bir deprem bölgesi olması nedeni ile talebi, gün geçtikçe artmaktadır. Bundan dolayı, böyle bir ev ihtiyacı duyduğum için, ozgeyapi.com firmasından kullanışlı bir ev satın aldım. Montajı kısa sürede tamamlandı. Oldukça kaliteli bir malzemeden üretilen evim, şık bir görüntüye de sahip. 2 katlı, estetik, ısı ve ses yalıtımlı. Aynı zaman da zemin kaymasına karşı oldukça dayanıklıdır.

Özellikle şantiyeler için kullanılan yemekhaneler, mutfak, yatak hane gibi, firmaların beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayan yapılar da mevcut. Şaseli olması nedeni ile istenen yere taşınabilir ve pratik olması sebebi ile de oldukça avantajlı.