Uzmanların görüşleri ve analizleri ile kanıtlanan bilgiler ışığında prefabrik yapı konusunda fikri olan insanlara, ekstra fikirler vermek istiyoruz. Gittikçe gelişen dijital dünyanın, inşaat sektörüne olan katkısı bariz ortada. Bu katkının mimari açıdan ele alınınca daha çok rengi çıkıyor karşımıza. Prefabrik evlerin seçenekleri ve tasarımları da bu yapılar ile bizlere daha kolay ulaşıyor. Hal böyle olunca, uygun fiyatlar ile oldukça kaliteli olan bu evlere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Arsanız var ise, ortalama 100 metrekarelik bir ev için ortalama 30 bin TL ödeyebilirsiniz. Dönem dönem değişen fiyatlardan dolayı evin ve yapının farkına göre artış görülebiliyor.

Evinizi seçtiğiniz tasarıma, modele ve yapı seçeneklerine göre kurmak istiyorsanız, hazır taslakları değerlendirmeniz sizin için zaman sağlayacaktır. Tek katlı ev dışında, eğer benim iki katlı bir evim olsun diyorsanız, ara kat için kullanılacak materyallerin fazlalığı ve güçlendirmesi için maliyet normal fiyata oranla %30 civarında artıyor. Yani dubleks evlerde fiyat bu bakımdan değişken olabiliyor. Çelik ya da ahşap seçeneklerinin bir arada kullanılarak inşa edilen bu yapılar, depreme karşı oldukça dayanıklı çözümler sağlıyor.

Çünkü endüstriyel bir ürün olan çelik, betonarme binalara göre %90 daha hafif ve yanal deprem yüklenmesi dediğimiz sarsıntılara karşı daha güçlü ve dayanıklı. Yüksek ses yalıtımı sağlayan bu evler, ısı konusunda da oldukça başarılı bir yalıtım sağlıyor. Bu sayede yangına karşı da dayanıklı hale gelmiş oluyor. Aynı zamanda rutubet ve nem tutmadığı için, böcek ve haşere gibi sürüngenler de barınamıyor. Prefabrik yapılar konusunda önemli bir çalışmaya imza atan As prefabrik yapı firmamız, ihtiyaçlar doğrultusunda aradığınız pek çok hizmeti çözüme ulaştırıyor. Bu yüzden gayet güvenli, kaliteli ve verimli evlerde rahatlıkla oturabilirsiniz. Hem de çok uygun ödeme seçenekleri ile. Satın almış olduğunuz ev konusunda, iç ve dış kapılar, iç ve dış cephe boyası, pvc yapıları ve pencereleri, elektrik döşemeleri, prizler, düğmeler, lavabo, tuvalet, duş teknesi ve buna benzer detaylardan olan atık su boruları, telefon hattı ve zil gibi aksamları dahi tamamlanıp teslim ediliyor.