Kalorifer sistemlerinin yaygınlaşmasıyla birlikte ülkemizde uzun yıllardır kullanılan ısınma sistemleri ilk yıllarındaki verimi kullananlara sağlamamaktadır. Bunun sebebi zaman içinde iç aksamlarında biriken kir, tortu ve şebeke sularının neden olduğu kireçlenmelerdir. Bunun çözümü olarak Tufan Tesisatın sunduğu imkanlar arasında yer alan kalorifer ve petek temizliği; istenilen verimi yaşam alanınızda size sağlayabilmektedir.

Petek temizliği kalorifer tesisatınız eski, demir boru tipi ise petek temiziği yaptırırken, petek temizleme yapacak firmanın kullandığı kimyasal ilacı iyi seçmesi büyük önem taşımaktadır. Kombi ve petek temizliğinde kullanılan kimyasal ilaç iyi seçilmediği takdirde kalorifer tesisatı eski olduğundan dolayı, kimyasal ilaçtaki asidik oran iyi ayarlanmaz ise ve kimyasal ilaç kaliteli değilse boruları delebilir. Kimyasal petek temizliği Sistem zaten çürümeye yüz tuttuğundan zayıf düşmüştür. Petek temizliği zayıf olan noktalardan kullanılan kimyasal ilacın asidinden dolayı sızmalar oluşabilir. Dolayısıyla kombi ve petek temizliği için talepte bulunduğunuz firma tesisatçı ve tecrübeli olmalıdır. Tesisatçı kullandığı makine ile kaç bar basınç uygulayacağını tesisatı göz önünde bulundurarak ayarlayabilmelidir. Petek temizliğinde kimyasal ilacın dozunu dahi kombi petek temizliği yapacağı ev, işyeri v.b. yerlerdeki tesisat yapısı, petek sayısını göz önün de bulundurarak ayarlamalıdır.

Petek temizliğiTufan Tesisat olarak sizlere bu sektörde uzun zamandan beri faaliyet gösteriyor olması nedeni ile yukarıda varolan tüm sorun ve çözümleri tecrübeyle ve ekipmanları ile karşılamayı vaadediyor. Petek temizliği için Tufan Tesisatı seçin rahat edin.