Güzelliğimizin düşmanı lekeler, siyah noktalar tüm genç kızlarımızın korkulu rüyası, bunun için birçok tedavi yöntemleri bulunmakta, önemli olan cilde doğru yöntemlerle doğru tedavileri uygulayabilmek. Ben tercihimi doğal Peelingler den yana kullanıyorum diyorsan doğru yerdesin

Hem pratik hem doğal

Biliyorsunuz ki peeling cildin üst tabakasını temizleyerek yerine taze genç deri gelmesini sağlar. Bu sayede cildinize bebeksi bir görünüm kazandırır. Peeling çoğunlukla meyve asitlerinin kullanılmasıyla uygulanan bir cilt bakımı ve yenileme işlemidir. Hele ki sonbahar ayı tam bir peeling ayıdır. Tüm yaz bronzlaşan, sertleşen, kuruyan ciltlere peeling birebir en etkili yöntemdir. Cildinizi ölü derilerden, siyah noktalardan arındırır.

Aynı zamanda mükemmel bir nemlendirici etkisi de vardır. Cildinize bebeksi bir görünüm ve parlaklık kazandırır.

Genellikle güzellik merkezlerinde yapılan cilt bakımı ile hastanede dermatolog kontrolünde uygulanan
peelingin etkinlikleri çok farklıdır. O yüzden doğal peelingler sizin olmazsa olmazınız olmayı başarmıştır.

"Peki cildimize doğru peelingi nasıl uygulayacağız " deyişinizi duyar gibiyim.

Bütün cilt tiplerine aynı peeling uygulanmaz. Her cilt tiplerine ayrı peelingler uygulanır. Kendimden yola çıkarak cilt yapım yağlı olduğu için daha çok kil maskelerini ve peelinglerini kullanıyorum. Öncelikle cildinizde açık yara ya da sivilce mevcut ise o bölgeye peeling yapmaktan kaçının. Çünkü bu yaranın enfeksiyon kapmasına, sivilcelerinde çoğalmasına neden olabilir.

Cilde peeling uygulamadan önce temiz olduğundan emin olun, her türlü kimyasaldan arındırın.Unutmayın, göz çevresinde peeling ürünü kullanılmaz. Peeling yöntemini haftada en fazla 1 veya 2 defa denemelisiniz. Aksi takdirde cildinizin kendini koruması fonksiyonunu zayıflatmış olursunuz. Bu özellikle kuru ciltler için çok önemlidir.

Birçok Peeling tarifi bulunmaktadır. Bunların en iyisini Sizlere Cilt.Net Adresi Aktarmaktadır.

Vücut Peelingi ve El ve Ayak peelingine kadar tüm peelinglerin kısa ve güzel tariflerini bulabileceğiniz adresimizde bütün peeling tarifleri mevcut durumdadır. Peeling işlemi vücudun üzerinde ki ölü hücreleri yenileme işlemi yapmak amaçlı uygulanan bir uygulamadır. Lakin bu uygulamayı uygularken çeşitli vücudunuza uygun peeling tariflerini yapmanız gerektiğini unutmayınız.

Peelinglerin bir çok çeşidi olduğu gibi uygulama sistemleri de mevcut durumdadır. Peeling yapmak için pekte bir masraf yapmanıza gerek duyulmuyor. Cilt.Net ailesi size en yakın yoldan kolay doğal peeling tariflerini sizlere aktarıyor. Sitemiz yer alan peeling tariflerini kullanan kullanıcılarımızın %100 lük bir kısımı bu durumdan memnun kaldıklarını ziyaretçi panelimizde de bizlerle paylaşıyor. Siz Peeling Uygulaması yapmak isteyen kullanıcılarımız için, hem normal peeling tariflerine, hemde doğal peeling tariflerine yer veriyoruz.

Siyah Noktalar için Peeling

Siyah Noktalardan şikayetçi olanların kullandığı doğal peeling tarifleri de yer almakta olmasıyla birlikte en kaliteli bilgilere anında ulaşmanızı sağlıyoruz.

Herkesin Evinde Olmazsa Olmazı, Ciltle ilgili Tüm Merak Ettiklerinize Anında Ulaşın !

Kaynak : Cilt Bakımı