Günümüzde etkinliklerde artık farklı seçenekler, herkesin tercih etmediği özel, ayrıcalıklı ve hoş tarzlar tercih ediliyor. Süsleme konusunda görsellikten, çeşitli organizasyon personelleri ile eğlenceli anların inşasına kadar birçok farklı seçenek önünüzde. Türkiye'nin lider organizasyon firması, By Kadir Mıhçı yönetimindeki Show Time Ajans ile siz de dilediğiniz gibi farklı organizasyon modelleri ile etkinliklerinize renk katacaksınız!

Kadir Mıhçı, organizasyon sektöründe uzun yıllardır hizmet veren önemli bir isim. Birçok kişinin yakından tanıdığı bu isim, insanlara organizasyon alanında unutmayacakları konseptler sunuyor. Alanında deneyimli organizasyon personelleri ile, her bütçeye hitap eden etkinlikler, renkli bir şekilde organize ediliyor. Palyaço kiralama da bu alanda en önemli seçeneklerden birisi olarak biliniyor. Kınalar için, düğünler için ve doğum günleri için, artık birçok kişi palyaço kiralıyor.

Neden palyaço kiralamalısınız?

Çeşitli etkinliklerde, anne babaların rahat bir şekilde vakit geçirebilmesi adına küçük çocuklar ile birilerinin ilgilenmesi gerekiyor. Aksi durumda gözler sürekli çocuklarda olacağı için, büyüklere rahat bir şekilde vakit geçirmek neredeyse imkansız. Bundan dolayı çeşitli etkinliklerde artık palyaçolar yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Günlük kiraları neredeyse tahmin edemeyeceğiniz ölçüde düşük olan ve herkesin rahatlıkla faydalanabileceği palyaçolar ile çocuklar tarafında da eğlenceli, güzel geçen anlara zemin hazırlayabilirsiniz. Palyaço konusunda talebiniz ne olursa olsun, organizasyon ekibinde deneyimli ve çocuklar ile ilgili, birçok palyaço barındıran Show Time Ajans ile siz de dilediğiniz şekilde, her organizasyon için palyaço talep edebilirsiniz. Günümüzde palyaçolar ile son derece eğlenceli bir şekilde vakitlerini geçiren birçok çocuk, düğünlerde, doğum günlerinde ve diğer organizasyonlarda zamanın nasıl geçtiğini adeta anlamıyor!

Çocuklara oyunlar oynatan, vakitlerini güzelleştiren palyaçolar!

Bir çocuk artık bir etkinliğe gittiğinde, yaşıtları ile güzel bir şekilde oyun oynamasını ve kaynaşmasını sağlayacak palyaçoları hemen arıyor. Eğer siz de çeşitli etkinliklere katıldıysanız palyaço alanında hemen herkesin Palyaço kiralama  yoluna gittiğini göreceksiniz. By Kadir Mıhçı yönetimindeki Show Time Ajans bu konuda en düşük fiyatları sunarken aynı zamanda en kaliteli hizmeti de vaat ediyor.

Palyaço kiralama fiyatları ne durumda?

Kiralama konusunda yüksek fiyatlardan söz edemeyiz, günümüzde palyaço kiraları hemen her bütçeye hitap edecek düzeydedir. Bundan dolayı tek yapmanız gereken firmaya ulaşmak ve kaç adet palyaço talep ettiğinizi belirtmek, sonrasında ise emin olun palyaço kiralama fiyatları çok düşük bulacağınız bir çizgide olacak!

İstanbul'da palyaço kiralamak artık moda!

Her türlü etkinlik için, çocuklar ile birinin ilgilenmesini sağlayacak ve onların güven içinde, mutlu bir şekilde birbirleri ile vakit geçirmesini sağlayacak palyaçolar İstanbul'da her etkinlikte yer almaya başladı. Palyaço kiralama İstanbul hizmeti size bu konudaki en kaliteli işi sunarken, bütçenizi de zorlamayacak türden fiyatlandırmaları ile meşhur…