Teknolojinin baştan sona her şeyi değiştirdiği ve çok büyük bir hızla değiştirmeye devam ettiği günümüz dünyasında, her alanda yaşam standartları ve kalitesi sürekli olarak artmaya da devam ediyor. Bununla paralel olarak artan beklentilere karşılık verebilmek ise, ancak çağın tüm gelişme ve değişim koşullarına açık olmayı ve değişimin akış hızına bağlı olarak değişmeyi zorunlu kılıyor. Araç kiralama sektöründe uzun yıllar boyu çeşitli illerde faaliyet göstermiş olan firmamız, kurumsal kimliğinin oluşum aşamalarını oluşturan bu uzun ve başarılı çalışma yılları boyunca edindiği deneyim ve tecrübelerini, günümüzün olağanüstü hızdaki gelişmelerini eş zamanlı olarak takip ederek oluşturduğu yeni nesil bir hizmet anlayışıyla sektöründe yeni standartların oluşmasına öncülük ediyor.

Farklı hizmet yaklaşımı, 2 yaşından yaşlı olmayan araçları ile ekonomik araç kiralama hizmeti sunmaya devam eden firmamız, İstanbul ve Balıkesir olmak üzere hizmetlerini sürdürüyor. Turizm açısından önemli birçok alana sahip olan Balıkesir bölgesinin, bu özelliğinden kaynaklı olarak farklı ihtiyaç yapısına özel çözümler üretme konusunda, özel bir hizmet yaklaşımı sunmakta olan firmamız, kısa, orta ve uzun vadeli bireysel veya kurumsal araç kiralama faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. Araç kiralama Balıkesir bölgesinde, tüketicilerimizin beklentilerine yönelik araç türleriyle, bölgenin coğrafi ve trafik özelliklerine en uygun araçları hizmetinize sunuyoruz.

İstanbul ve Balıkesir bölgelerinde faaliyet gösteren firmamız, ekonomi sınıfında ve tam donanımlı araçlarla, yirmi dört saat ulaşabileceğiniz kiralama hizmetlerini, üst düzey müşteri memnuniyeti sağlayacak hizmet nitelikleriyle sunuyor. Tüm özellikleriyle tüketicilerimizin beklentilerinin en üst düzeyde karşılanabilmesi amacıyla yapılandırılmış olan organizasyonumuz, her gün ve her saat ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri ve web platformu aracılığıyla tüm araç kiralama ihtiyaçlarınıza çözümler üretiyor. Benzersiz hizmet yaklaşımı ve çağdaş yapılanmasıyla, sektörünün önemli kurumlarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren kuruluşumuz, sürdürdüğü araştırma ve geliştirme faaliyetlerine bağlı olarak tüketicilerimizin yeni ihtiyaç türleri ve nitelikleri hakkında edindiği bilgilere özel çözümler üretiyor. Kiralama öncesi ve sonrasında sunulan danışmanlık hizmetlerimizle, tüketicilerimizin lokasyonla ilgili tüm sorunlarının çözülmesine yardımcı oluyoruz.

Tüm hizmet yapılanmasıyla tüketicilerimizin tüm beklentilerini en üst düzeyde kalite ve nitelikte karşılamayı ilke edinmiş olan firmamızın, özel hizmet anlayışı çağımızın tüm yenilikleri ve gelişmeleriyle eş zamanlı bir şekilde desteklenmeye devam ediyor. İhtiyaç türünüzün tam olarak belirlenmesi ve buna paralel olarak çözüm geliştirilmesi için özel bir altyapıya sahip olan firmamız, ihtiyaçlarınıza en yi ve en doğru şekilde karşılık verebilecek araç önerileriyle tüketicilerimizi yönlendiriyor. Fiyat performans kalite değişkeni en üst düzeyde olan araçlar ve hizmet kalitesi sunumu gerçekleştirmekte olan firmamız, Balıkesir ve İstanbul illerindeki tüm araç kiralama ihtiyaçlarınızda başvurabileceğiniz özel olanaklar sunan bir kuruluştur. Tüm soru, talep ve rezervasyonlarınızı, yirmi dört saat boyunca müşteri hizmetlerimiz veya web sitemiz aracılığıyla tarafımıza iletebilirsiniz.