Yoğun çalışma temposu, iş stresi derken, kendimize zaman ayıramadığımız gibi, ayrıca araçlarımıza bile bakamıyoruz. Aracımın bakımını yaptırmadığım için de bir gece yolda kalmam ile birlikte, bütün sinirlerimin alt üst olmuştu. Üstelik hafta sonu olduğu için, İstanbul'a yakın olan yazlığımıza giderken aracın arızalanması ve kaldığım yerin yakınlarında yerleşim yeri olmamasından dolayı, hemen sürekli olarak iş yaptığımız oto servis firmasını aramıştım. Tabi ki firmanın mesafe çok uzun olduğu için gelemeyeceklerini belirtmeleri ve zaten yakın yerlerden ustalara ulaşmamın daha doğru olacağını söylemişlerdi.

oto servisi

Bunun için de kendi kayıtlı oldukları Ustası Burada adında bir siteyi önermişlerdi ve bu siteden oto servis firması bulabileceğimi söylemişti. Çünkü sitede oto servis firması bulmak konuma göre de ve aracın markasına göre de mümkün olduğu için ve tabi ki yol yardımı olan firmaları da bulmuştum.

Çilingir Ustası'da Bulmak Çok Kolay

Sadece oto tamirci için değil, siteyi incelediğim zaman çilingir bulmanın da çok kolay olduğunu anlamıştım. Tabi ki benim şuan için ihtiyacım olan çilingir değil, oto tamirci olduğu için, bir kaç dakikalık arama ve görüşmeler sonrasında, bulunduğum yere en yakın olan ustayı bulmuştum.

çilingir

Ustanın gelmesi ile birlikte, aracımın sorununu ayak üstü hallederek, yoluma devam etmemi sağlamıştı. Üstelik bunları çok uygun fiyatlara yaptığı gibi, gecenin bir yarında bile aracımın tamir olmasını sağlamıştı. Böylelikle artık arabam için en iyi ustaları bulabileceğim iyi bir siteyi bende kullanmaya başlamıştım.

sıhhi tesisat

Sıhhi Tesisat İşlerimizi'de Hallettirdik

Aslında sitenin usta arama motoru olduğunu görmüştüm. Çünkü her türlü ustayı anında bulabileceğimiz bir yer olmasından dolayı ve o yaz yazlığında su tesisatı tamiratına da ihtiyacı olduğu için, sıhhi tesisat ustasını da siteden bulmaya karar vermiştik. Yazlığımı Tekirdağ'ın kasabalarından birinde olduğu için, bize en yakın olan sıhhi tesisat ustalarını sıraladıktan sonra, bir kaç tanesi ile görüşerek tesisat yenileme, güneş enerjisi taktırmak ve armatür değişiklikleri ve gömme rezervuar işlerimiz için ustayı bulmuştum.

ustası burada

İnternetin Usta Arama Motoru

Artık evimde, aracımda yada iş yerinde ki sorunlarımın tamamında oto servis, sıhhi tesisat yada çilingir ustası bulmak www.ustasiburada.com sitesi üzerinden ve sitenin uygulaması ile mümkün olduğu için, usta bulma konusunda sorun yaşamıyorum.