Seyahatler hayatımızın vazgeçilmez parçaları. Bazen ziyaret için, bazen iş için, bazen de tatil için otogarların, terminallerin, havaalanlarının yolunu tutarız.

Çok sık yolculuk yaptığımız için de otobüs ve uçak için bilet almak her zaman sorundur. Bazen biletler biter ne yapacağımız şaşırırız. Özellikle uçak bileti alırken erkenden biletimizi almazsak karşılaştığımız fiyatlar cebimizi yakar.

Ama artık internetin yaşamımıza girmesi otobüs ve uçak biletalma sorunumuzu da büyük oranda ortadan kaldırdı.

OTOBÜS UÇAK BİLET AL

Ancak yine de otobüs ve uçak bileti almayı son dakikaya bırakmamak gerekiyor. Yoksa yine başımız sıkışabiliriz.

Erkenden otobüs ve uçak bileti alırsanız bir kere daha iyi yerden koltuğunuzu seçebilirsiniz. Özellikle otobüs yolculuklarında bu çok önemlidir. Hiç kimse en arkada, tekerlek üstünde ve koridor tarafında gitmeyi tercih etmez değil mi? Ama tabii biletinizi zamanında almazsanız bazen bunu bile bulduğunuza dua edebilirsiniz.

ERKEN DAVRANANLAR KAZANIYOR

Erken almanın asıl avantajı uçak biletlerinde yaşanır ve bazen otobüs biletinden bile ucuza uçak bileti alabilirisiniz. Bunun nedeni uçak firmalarının her uçaktaki koltukların belli miktarını farklı kategorilerde satışa çıkarmalarıdır. Bir miktar koltuk ekonomi sınıfından satışa çıkar, bazen de promosyonlu, indirimli, kampanyalı, fırsat fiyatlandırmaları da olur. Erken davrananlar bu uçak biletlerini çok ucuza alabilirler.

OTOBÜS BİLETİ VE UÇAK BİLETİ ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Online otobüs bileti ve uçak bileti almak artık çok kolaydır. OnlineTerminalim.Com sitesinden tek bir aramada tüm otobüs ve uçak firmalarının tüm seferlerini görebiliyorsunuz.

Size en uygun otobüs ve uçak biletini seçip online olarak alabiliyorsunuz. Biletall otobüs ve uçak bileti satış altyapısı ile güvenli bir hizmet sunan sitenin mobil versiyonu ile Andorid ve iPhone IOS için uygulamaları da mevcut. “Terminalim” diye aratarak Appstore ve Google Play’den bu uygulamaları cep telefonunuza ücretsiz indirip cepten çok daha kolay otobüs ve uçak bileti alabilirsiniz.

OTOGARDAN BİLET ALMAK TARİH OLUYOR

E-ticaret'in gelişmesiyle her geçen gün hızla değişen alışveriş alışkanlıkları yaşamın her anında bizlere kolaylıklar sunmaya devam ediyor. İhtiyaç duyulan ürüne tek tıkla sahip olan vatandaşlar, yaygın olarak kullanılan şehirlerarası otobüs biletlerini de artık internetten satın alıyor.

Otogarlarda kapı kapı dolaşmak da tarih oluyor. 2006'da "Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi" adlı TÜBİTAK projesi ile çalışmalarına başlayan Biletall A.Ş'nin Genel Müdürü Yaşar Çelik, internetten bilet satışının geldiği noktada, sektörün teknolojiye hızla uyum sağladığını söyledi. Çelik, "Biletall olarak biz de bütün satış kanallarımızda ürünlerini çeşitlendirerek online kanallarda otobüs ve uçak biletlerinin yanına 2015'te İDO ve TCDD biletlerini de dahil etmeyi planlıyoruz" diyor.