Firmamızın cari hesap ve borç - alacak hesaplarını bilgisayar ortamında düzenle bir şekilde saklamak ve gerektiğinde rapor almak için bir ön muhasebe programına ihtiyaç duyarız. Bu alanda en kullanışlı olan Fenesoft Ön Muhasebe Pro ile cari, kasa, stok, fatura, teklif, sipariş, personel hesaplarını kolayca takip edebilir ve gerektiğinden rapor alabiliriz. Program cari hesap takibi yani sıra taksitli satış modülü ve taksitleri vadeli senetlere otomatik çeviren ve takibini sağlayan modülde içermektedir.

Ön Muhasebe Programı ile işletmenin gelir gider hesaplarının takibi ve başta müşteri ve firmalara ait borç – alacak hesabının takibi sağlanır. Bunların yanı sıra, hangi tarihte kime ne ödendiği, hangi tarihte kimden ne kadar tahsilat yapıldığı sorularının cevapları program ile düzenli raporlarla elde edilebilir. Fenesoft Ön Muhasebe programında birden fazla şirketin hesabını ayrı ayrı dönemsel olarak ta tutabilirsiniz. Ön Muhasebe Programı, çoklu kasa modülü ve detaylı kasa raporlama seçenekleri ile gelir gider hesaplarının takibinde işlerimizi oldukça kolaylaştırmaktadır.

Fenesoft tarafından geliştirilen ticari yazılımlar ; müşteri takip programı, , stok takip programı,, müşteri ve kasa yönetim programı, , adres defteri, teknik servis programı gibi paket programlardan oluşmaktır. Fenesoft 'un internet sitesi olan www.fenesoft.com 'u ziyaret ederek ticari programlar hakkında detaylı bilgi alabilir ve yazılımların son sürümlerini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.