OfixLogo

Türkiye’nin en büyük online ofis marketi günden güne büyümeye ve hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Esas hizmet ve çalışma alanı olarak ofis ve iş yeri tedariği konularına eğilen ofix.com yaklaşmakta olan okul dönemine hazırlıklarını tamamladı.

Ofis malzemesi, ofis gereçleri ve kırtasiye gibi konularda söz sahibi ofix.com; okul ihtiyaçları ve okul kırtasiye gereçleri hakkında tüm çalışmalarını tamamlamış ve velilerin ziyaretini beklemektedir. Kurumsal müşterilerin ofis ihtiyaçlarını için kolaylaştırıcı olan ofix.com okul ihtiyaçları hakkında ebeveynlerin en büyük dostu olacak.

Okul dönüş dönemi için tüm hazırlıklarını hazırlayan ofix.com üzerinden çocuğunuzun tüm okul ihtiyaçlarını satın alabilirsiniz. Çanta, beslenme çantası, matara, defter, kalem, silgi, boyama gereçleri, el işi gereçleri gib bir çok ürün gurubunu aynı platform üzerinden sipariş edilebiliyor. Okul döneminde; kırtasiye, çanta, boya ve benzeri ihtiyaçlar için onlarca mağaza gezmeye son; tüm ihtiyaçlarınızı ofix.com üzeriden karşılayabilirsiniz.

En uygun fiyat garantisi; 1591 çeşit kalem, 626 çeşit defter, 100 çeşit silgi, 192 çeşit çanta modeliyleofix.com okula hazır. Üstelik 30 TL ve üzeri siparişlerde Türkiyenin her yerine ücretsiz gönderilebiliyor. İstanbul içi siparişlerde ofix.com kendi kargo araçları ile teslimat yapıyor.

Eğer isterseniz ofix.com’un İkitelli’deki 1000 m2’lik mağazasını da ziyaret ederek alışverişinizi buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Okul alışverişi korkulu rüyanız olmasın…

Okula ne lazım? Sadece ofix.com