İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Nişantaşı her gün yeni bir mekana kavuşuyor. Birçok organizasyona ve etkinliğe ev sahibi olan bu semt Osmanlı’dan bu yana popülaritesini koruyor. Işıltılı görünüşüyle birçok kişinin tercihi olan Nişantaşı’nın gözde mekanı açıldı; Gallia Restoran.

Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan, içerisindeki kafeler ve eğlence mekânları ile göz dolduran Nişantaşı, Gallia Restoran’la da güzel bir yemek yemek isteyenlerin artık ilk tercihi haline gelecek. Gallia şık tasarımıyla kapıdan içeri adımınızı attığınız anda sizi büyüsüne kaptırıyor. Mekân tasarımı ile göz doldururken, kaliteli yemekleri ile de karnınızı doyuruyor. İlgi çekici dekorasyonu ve yemeklerinin kalitesinin yanında, fiyatlarının da uygun oluşu ile yeni yerler keşfetmek isteyenler için mutlaka denenmesi gereken bir restoran.


Gallia Restoranda her şey titizlikle düşünülmüş ve en ince ayrıntısına kadar hesaplanarak tasarlanmış. Ahşap masalar ve tuğla duvarlar mekânın dekorasyonunun temelini oluşturuyor. Tek bir fincan çay içseniz bile mekânın rahatlatıcı havası,  o fincana içtiğiniz en keyifli çaylardan biri olma niteliği kazandırıyor. Yemek çeşitlerinden bahsedecek olursak diğer restoranlarla karşılaştırıldığında Gallia,  çok daha zengin bir menüye sahip. İster klasikten vazgeçmeyen biri olarak Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden seçebilir, isterseniz de değişik tatlar deneme amacıyla Gallia’nın usta aşçılarının hazırlamış olduğu Füzyon mutfağından seçiminizi yapabilirsiniz. Gallia Restoran yemeklerinin güzelliği ile ayrı bir dikkat çekiyor ancak küçük atıştırmalıklar ve tatlı isteğinizi karşılamak içinde tercih edilecekler listesinde en üst sıralarda yer alıyor. Özellikle kendi ismini taşıyan Gallia Tatlısı ile müşterilerini müdavime çevirecek enfes bir tat sunuyor.

Çalışanların titizlikle seçildiği mekânda, müşterilerin kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak her şey düşünülmüş. Sıcakkanlı çalışanları ile Nişantaşı’nda daha çok vakit geçirmeye sebep olacak olan mekân, iş arasında öğle yemeğinde veya akşam o özel kişi ile hoş sohbetlerinize eşlik edecek en iyi mekanlardan birisi.

Nişantaşı Topağacı’nda açılan Gallia Restoran’ın önünden geçtiğinizde mekânın büyüsüne kapılıp kendinizi menüden yemek seçerken bulabilirsiniz. Yeni yerler, yeni tatlar arayanlar ve Nişantaşı’nda uygun fiyata güzel yemekler yemek istiyorsanız bu restoranı mutlaka denemelisiniz.

Sosyal Medya Hesapları:

https://instagram.com/galliarestaurant/

https://www.facebook.com/GalliaRestaurant