İslam dininin gerekliliklerinden biri olan namaz kılma birçok kişi için öğrenilmesi zor unsurlardan biri olabiliyor. Namaz kılmak istiyor, ama öğrenmede sorun yaşıyorsanız ya da çocuklarınızın daha kolay ve seveceği şekilde namaz kılmayı öğrenmesini istiyorsanız sesli seccadelere bir göz atmalısınız. Gelişen teknolojiyle birlikte namaz kılmayı öğrenmek de daha kolay hale geliyor diyebiliriz. Sesli seccade ile 5 vakit namazı hatasız kılmayı öğrenirken, her nerede olursanız olun kıbleyi de kolaylıkla bulabilirsiniz.



Sesli Seccade Nasıl Kullanılır?

Çocuklarınızı namaz kılmaya teşvik etmek ya da kendiniz için hatasız namaz kılmanızı sağlayacak bir desteğe sahip olmak için sesli seccadeyi tercih edebilirsiniz. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan sesli seccade herkes tarafından rahatlıkla kullanabilir. Yapmanız gereken tek şey seccadenin üzerinde bulunan aparatta hangi vakti kılacaksanız onun baş harfine göre seçimi yapmak. Kılmak istediğiniz namaz vaktini seçerek başlayabilirsiniz. Tamamen eğitime yönelik hayata geçirilmiş olan namaz kılmayı öğreten seccade ile namazınıza başlayabilirsiniz.

Sesli seccade ile namaz kılmayı öğrenirken sol üstte bulunan tuşa basarak durdurabilir, sonrasında yine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Namazı kıldırdığı gibi namaz surelerini ezberlemenize de yardımcı olan bu seccade, aynı zamanda Ezan da okuyor. Üzerinde bulunan pusula aparatı sayesinde bulunduğunuz konuma göre kıbleyi bulmanıza da yardımcı olur. Kıbleyi neye göre ayarlamanız gerektiğini bilmiyorsanız namazınızın kabul edilmesi için doğru kıble ayarlamasını da sesli seccade sayesinde yapabilirsiniz.

Namaz kılmayı öğretmek ve öğrenimi özellikle çocuklar için daha kolay hale getirmek amacıyla geliştirilmiş bir sisteme sahip olan sesli seccade sunduğu özelliklere rağmen oldukça ekonomik bir fiyata sahip. Sesli seccade fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak ve satın almak için http://www.bilenler.com.tr/Namaz-Kilmayi-Ogreten-Seccade_30226.html adresini ziyaret edebilir, kısa sürede hatasızca namaz kılmayı öğrenebilirsiniz. Sizin ve çocuklarınız için en iyi namaz öğreticinin sesli seccade olacağından emin olabilirsiniz.