Dış görünüm önemli olduğu için herkes güzel görünmeyi ister. Güzel görünüm aslında hasarlı yerlere birkaç sihirli dokunuşla sorunları ortadan kaldırmakla çözülebilir. Hemen hemen herkesin rahatsız olduğu bir yeri vardır.

Özellikle en çok yüz kısmında dikkat çeken burun bölgesi doğuştan veya herhangi bir hasar görmesi sonucu şekil bozukluklarının oluşması görünüm açısından pek hoş olmamaktadır. Örneğin bir yere çarpmada ya da bir yerden düşülmesi sonucu burun kemiğinde kırılmalar meydana gelmesi çoğu insanın başına gelen bir durumdur. Burun kemiğindeki şekil bozukluğu ilk başta güzelliğin öncüleri bayanların sıkıntısıdır. Erkeklerinde bu durumdan pek hoşnut olmadığı açıktır. Bebeksi yüzle orantılı bir buruna sahip olmak kim istemez ki.

Burun estetiği yöntemine başvuran çoğu insanların yan profil çektirememelerinden şikâyetçidirler. Bunun yanı sıra sağlık açısından da nefes alıp vermede güçlük çekilmektedir. Yüz şeklinize göre tercih edilebilen profesyonelce yapılan burun ameliyatı bir iki saat gibi kısa sürede başarıyla sonuçlanmaktadır. Tabiiki her yapılan ameliyat kesin sonuç vermeyebilir. Bunun için kesin güvenilir olan Mia plast estetik merkezi sizlerin isteği doğrultusunda uzman ekiplerle çalışmaktadır. Bu gibi birçok ameliyatı da başarıyla gerçekleştirmektedir.

Bunlardan bir diğeri ise göz kapağı sarkması sonucu gözün biçimini bozan bir hal alması nedeniyle kötü görüntünün ortaya çıkması durumudur. Hiçbir sorun teşkil etmeyen birkaç operasyonla göz kapağı estetiği ile gözün biçimini düzeltmek ve mükemmel bir görünüme gözlerinizi kavuşturmak bizim için basit bir yöntemdir. Sizler de göz kapağı ameliyatı ile istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz.