Boş zamanlarınızda oyun oynamaktan hoşlanır mısınız? Bilgisayar kullanıcılarının yarısından fazlası, boş zamanlarını oyun oynayarak geçiriyor. Tabi ki herkesin kendine göre zevkleri bulunmakta ve bunlara göre de oyun seçimi yapmaktadırlar.

Rpg severler için metin2 oyunu, basit grafiği, kolay anlaşılabilir sistemi ile dikkat çekmekte. Ülkemizde de birçok olaya konu olmuş metin2 ve metin2 pvp serverler şuanda ülkemizde en çok oynanan 12 - 25 yaş çevrim içi rol yapma oyunlarından birisi. Geçtiğimiz yıllarda gazete ve tv haberlerinde metin2 hakkında birçok yazı ve haberler görülmüştü.

Örneğin metin2 pvp serverler oynayan bir genci sırf bu oyun da daha da güçlenmek için gerçek hayatta önce tehdit ediyor, daha sonra ise genç i kaçırıp öldürüyor. Sizce bir oyun için değer mi? Bizce değmez, bu tür sapıklıklar sadece bizim ülkemizde değil birçok ülkede daha çok görülür şekilde yaşanmaktadır. Lafı fazla uzatmadan Metin2 oyununun pvp serverler kısmına geçecek olur isek.

Pvp serverler'in genel amacı, gerçek oyunda (metin2 tr) daha zor ulaşabileceğiniz güç ve seviyeye daha kolay ulaşmanız. Pvp serverler, özellikle metin2 pvp serverler kurumsallıktan uzak hatta yasal değildir. Bu sebeple buraya yapacağınız yatırım en fazla bir kaç yıl içinde çöpe dönüşebilir ve harcadığınız zaman ve emek öle bilir.

Bu sebeple oyunun sadece eğlencesine bakmalı ve fazla önem ve para yatırmamalısınız. Eğer paranızı pvp serverler' e yatırmak istiyor iseniz, bu parayı çöpe gitmiş olarak saymalısınız çünkü bu paranın size geri dönüş oranı çok azdır, fakat aldığınız zevk daha da artacaktır. Gerçek hayatta yapamadığınız ve belki hiç yapamayacağınız güç ve bilgeliği bu oyunlarda kazanabilir ve egonuzu coşturabilirsiniz.