Ege Bölgesi’nin incisi Aydın’a bağlı Kuşadası ilçesi yaz aylarının en popüler tatil merkezlerinin başında geliyor. Özellikle de dünyanın her yerinde turistin yaz aylarında tatil için geldiği en önemli tatil cenneti konumunda yer alan Kuşadası’nda eşsiz bir tatil fırsatı bulunuyor. Özellikle de doğal yapısı, Ege bölgesinin kendisine has yemyeşil coğrafyası, konaklama çeşitliliği, gece hayatı ve doğal güzellikleri ile Aydın’ın Kuşadası ilçesi her yaz mevsiminde oldukça yoğun şekilde tercih ediliyor. Ege ikliminin en özel ve en etkili şekilde yaşandığı Kuşadası da hem yerli hem de yabancı pek çok ünlünün uğrak mekanı olurken, dünyanın her yerinde pek çok kişinin yaz tatili için ilk tercihi olarak Kuşadası öne çıkıyor.

Kuşadası otelleri ile de tatilin çok daha renkli ve çok daha keyifli bir hale getirilebilmesini sağlıyor. Bu nedenle de günümüzde tatile çıkacak kişilerin, tatil planlamalarının birinci sırasında Kuşadası kendisine yer buluyor. Kuşadası’nın eşsiz güzelliğini en özel ve en konforlu şekilde imkanı sunan birbirinden kaliteli lüks otellerde ekonomik bir şekilde konaklama fırsatlarından ise otelz.com platformu ile ulaşabilme imkanı bulunuyor.

Muğla gibi Akdeniz ve Ege iklimini bir arada yaşayan bir kentin kıyılarında bulunan eşsiz ilçesi Marmaris’ te  tatilciler için eşsiz bir cennet konumunda yer alıyor. Ege ve Akdeniz iklim ve coğrafyasının farklı özelliklerini muhteşem bir uyum içerisinde ayıran, başka hiçbir yerde görülmeyecek güzelliklerdeki manzaralara tanık olunmasını ve yazın bunaltıcı sıcaklarına karşı Akdeniz ve Ege denizinin serin sularının birleştiği yerde deniz keyfini deneyim edebilme imkanı sunan Marmaris, Türkiye’nin en önemli turizm merkezi olarak öne çıkıyor. Son yıllarda yapılan yatırımlar ile birlikte altyapısal olarak çok daha geniş kapsamlara ulaşan Marmaris konaklama açısından da tatilcilere eşsiz fırsatlar sunuyor.

Beş yıldızlı otellerden, butik otellere kadar oldukça zengin konaklama alternatiflerinin bulunduğu Marmaris otelleri doğa içerisinde lüks ve konforlu bir tatil deneyimi sunuyor. Doğaya uyum sağlamış ve doğa içerisinde konaklama fırsatını en lüks şekilde yaşayabilme imkanı sunan Marmaris’teki otellerde yaz ayının Akdeniz ikliminde yaratmış olduğu eşsiz görselliklere tanık olabilme imkanına sahip olunabiliyor. Marmaris ve Kuşadası’nda hizmet veren otellerin ayrıntılı ve güncel bilgilerin tatilciler ile paylaşıldığı Türkiye’nin en büyük ve en kaliteli online otel rezervasyon platformu otelz.com platformunda son derece pratik bir şekilde otel rezervasyonlarını da yapabilme imkanı bulunuyor. Özellikle erken rezervasyon gibi pek çok avantaj ile konaklama maliyetlerinde yüksek oranda tasarruf sağlanabilmesine yardımcı oluyor.