Son dönemlerin en çok rağbet gören iş makinelerinden birisi olan makaslı platformlar, Highlift markası ile aynı gün tarafınıza kadar ulaşıyor. Alanında uzman olan operatörlerimiz ve teknik kadromuz sayesinde iş gücü gerektiren bölgelerin tüm işlevselliği kısa sürede tamamlanmaktadır. İdeal bir sonuç almak ve çalışma alanlarınızda yer alan tüm işlerinizi en kısa sürede tamamlamak açısından anında seçiminizi yapabilirsiniz. Kendi alanında yer alan makaslı platformlar;

  • Dizel makaslı platformlar
  • Akülü makaslı platformlar

Olarak sunulmaktadır. Çalışma prensipleri birbirinden ayrı olmasından dolayı kitleler, çalışma alanlarına hitap eden makineleri öğrenebilmek ve daha fazla bilgi sahibi olmak için mesai saatleri içerisinde müşteri hizmetlerimiz ile bağlantı kurabilmektedir.

Makaslı Platformların Avantajları Nelerdir?

Makaslı platformların diğer platformlara nazaran daha önemli faydaları bulunuyor. Bu sebeple işyeri sahipleri, çalışma alanlarında ki var olan işleri sonuca ulaştırabilmek açısından bu alanı daha fazla öncelikli planda tutmaktadır. Sunduğu faydalar ise;

  • Elektrikli makaslı platformlar sayesinde arazi gibi alanlarda daha rahat çalışmalar yapabilirsiniz.
  • 10-18 metre arası yüksekliğe ulaşabilmekte ve dış alanlarda çalışmalarınız için maksimum verimlilik sağlamaktadır.
  • Akülü makaslı platformlar 22 metreye kadar ulaşırken, kapalı alan ve düz zemin çalışma ortamları için gayet uygundur.

Her biri farklı görevleri yerine getirmesi ve farklı zemin / çalışma alanlarında maksimum performans sunması bakımından kiralık makaslı platformlar ülkemizde önemseniyor. Siz de kiralama işlemleri gerçekleştirmek ve bünyemizde yer alan platform stoklarına göz atmak adına seçiminizi yapabilirsiniz.

Highlift Makaslı Platformlar Yoğun İlgi Görüyor!

Highlift makaslı platformlar (http://www.highlift.com.tr/arac-parkimiz/makasli-platformlar/) her geçen gün daha fazla firma tarafından talep edilmekte, siparişler oluşturmakta ve kiralama hizmetlerini Highlift’ten yana tercih etmektedirler. Biz de kullanıcılarımıza aynı gün teslimat garantisi sunarak var olan kiralama işlemlerini sonuca bağlamalarına olanak tanımaktayız. Sınıfında yakaladığı bu yüksek başarısı ile önemli bir yere gelen ekibimiz, sunduğu alternatif seçenekler sayesinde dilediği platformu anında işlemleri altına alma şanslarına sahiptir.

Türkiye genelinde çok yoğun çalışma alanları olması ve sürekli olarak makaslı platformlara ihtiyaç duyulmasına yönelik bir istihdam ortamı yaratan ekibimizle henüz tanışmadınız mı? Bu alanda merak edilen tüm sorulara anında cevap almak ve ekibimiz güvencesi altında kiralamaları gerçekleştirmek adına kontak kurmayı ihmal etmeyin. Onlarca farklı aracı tarafınıza sunabilme kapsamında çalışıyor, basit kullanım talimatları sayesinde işlerinizi en kısa sürede sonuca bağlamanıza olanak tanıyoruz.