Liposuction ameliyatı vücudda inatçı bir şekilde birikmiş ve vücuddan çıkmak istemeyen yağların ameliyat ile alınmasına denir. 

Liposuciton ameliyatı günümüzde vaser cihazı ile de yapılabilir. Liposuciton ameliyatı nasıl yapılır sorusu İnternet üzerinde oldukça sorulan bir sorudur. Bu yüzden bu konu hakkında bir açıklama yapma gereği duyduk. 

Liposuction ameliyatı nasıl Yapılır ?

Liposuction ameliyatı yağ olan bölgeye bir sıvı verilerek o bölgede ki yapların parçalanmasını sağlamak ile başlar. Bu çözülen yağları da liposuciton ile dışarıya atmak artık oldukça kolay olacaktır. Tabi ki burada dikkat edilmesi gereken oldukça fazla konu var. Ne kadar nerde hangi yağların alınacağından tutunda, vücutta kıvrımlar çatlaklar olmaması için alınan önlemlere kadar birçok farklı püf noktası mevcuttur. 

Bu ameliyat estetik ve plastik cerrahi uzmanı olan herkes tarafından yapılabilir. Fakat bu işte tecrübe oldukça önemli olduğundan iyi araştırma yapılmalı ve ona göre kendinize uygun en iyi cerrahi ile bu ameliyata girilmelidir. 

Liposuciton fiyatları da oldukça artık ucuzladı. Vücutta ki yağları düşünürsek, vereceğiniz para gerçekten pek sıkıntı verici değil. Bu yüzden ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar için korkutucu gelmeyelim.

Popo Bölgesine Liposuction 

Popo bölgesinde ki fazla yağlar da artık lipsuction ile alınabiliyor. Buna popo estetiği adı veriliyor. Bu işlemler ile büyük olan erkek veya kadın bir çok hastamıza popo şekillendirme ameliyatı yapabiliyoruz. Böylece daha bir fit ve daha estetik bir görünüm elde edilebiliyor. Popo estetiği ameliyatları da aynı şekilde hastane ortamında ve genel anestezi altında yapılıyor.

Vaser Liposuction ameliyatları genel anestezi altında tam donanımlı hastanelerde yapılması gerekir. Aksi taktirde sıkıntı çıkması haline acil müdahale şansı sıfıra inecektir. Ameliyat ortalama 2 saat civarında sürer. Ameliyat sonrasında bir süre ameliyatlı bölge fiziksel etkenlerden korunması gerekir. 

ameliyat sonrasında 2 hafta gözetim altında tutulmanız gerekir. Ameliyat sonrası yaşanan sıkıntılı bir duruma hemen müdahale edilir. Bu olacak anlamına gelmez. Genelde liposuciton ameliyatı başarı oranı oldukça yüksektir.

Daha Fazla bilgi için tıklayınız.

http://esteport.com/

Op Dr Ali Mezdeği