Astropay card internet üzerinden kredi kartı bilgilerini paylaşmadan güvenli bir şekilde alışveriş yapmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmış önemli ödeme araçlarından biridir.

Astropay card pratik ve kolay kullanımıyla kullanıcılarına rahat ve güvenilir bir alışveriş yapma imkanı sunmaktadır.

Astropay kartı ile 16 haneden oluşan dijital pin sistemiyle kullanıcılarına e-ticaret siteleri üzerinden güvenlik ve risksiz bir alışveriş imkanı sunmaktadır.

Hiçbir şekilde kişisel bilgi yada kart bilgisi vermeden kolay ve rahat şekilde bir çok alışveriş işleminizi ön ödemeli şekilde astropay kartı kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Üç boyutlu güvenlik sistemi ile düzenlenmiş halde de aynı zamanda gerçekleştirmeniz mümkündür.

Astropay kartınızla kurumsal firmamız güvencesiyle basit ve hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Astropay ön ödemeli bir şekilde kart sistemidir.

Müşterilerin kendi bütçe limitlerine göre satın alınabilecek olan pratik ve hızlı alışveriş yapmanızı sağlamakta olan bir sistemdir.

Kartınızı bu ödeme sisteminin geçerli bulunduğu tüm alışveriş sayfalarından sizlerde güvenli bir şekilde alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca astropay kart, kişilerin almış olduğu miktar kadar harcama yaparak kullanacak olduğunuz kadar yükleme yapılan bir sistemdir.

Sizler de daha kolay ve hızlı işlem için astropay satın alma sitemiz http://www.astropay.web.tr/ ziyaret edebilirsiniz.