Koşturmaca ve araba sürme detaylarının yoğun yaşandığı eğlenceye hoş geldiniz. En harika ve en eğlenceli olanlarının bulunduğu bu adresten sizleri çok güzel oyunlar beklemektedir. Aklınıza gelebilecek her çeşit araçlar ile ilgili araba oyunları kategorilere ayırarak istediğiniz mükemmel araba oyununa daha hızlı ulaşmanızı sağladık. Her zaman kategorilerimize yeni oyunlar ekleyerek sizlere birçok alternatifler sunuyoruz. Sizlerin desteklerinizi gördüğümüz sürece biz de daha güzel oyunları sitemizde güncelleyerek sizlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.

Ayrıca oyunlarımız okul yaşındaki çocuklarımız zihinsel gelişimlerini, eğlendirerek geliştirir. Bu oyunlarımızın tümünü sorunsuz bir şekilde bilgisayarınıza yükleyip oynayabilirsiniz. Bu nefis oyunumuzu oynamak için ilk olarak oyunu bilgisayarlarınıza indirmelisiniz. İndirmek için araba yarışı oyunları tanıtım resminin altındaki oyunu başlat butonuna basmalısınız. Bastıktan sonra oyun kısa sürede yüklenecek ve açılan yeni sayfalarda gerekli olan butonları sırasıyla tıklayıp oyuna giriş yapacaksınız. Giriş yapmadan önce aracınızın özel ayarlarını da yine siz vereceksiniz.

Oyunda kurşun özelliklerine sahip bir arabayı süreceksiniz. Arabanız her yönüyle çok mükemmel özelliklere sahiptir. Aracı yön tuşlarını kullanarak süreceksiniz ve önünüze çıkan her ne varsa ezip geçeceksiniz. Vurduğunuz her bir nesne karşılığında farklı oranlarda puanlar kazanacaksınız.

Ayrıca yolunuzu bir hayli kalın şişlerle kapatan engelleri aşmak için çok fazla zorlanacaksınız ama bu engelleri aştığınız zaman çok fazla puan kazanacaksınız. Aracınız bazı yerlerde kurulmuş olan zorlu engelleri aşamaz duruma gelebilir, bu durumda da space tuşuna basarak aracınızı bir kurşun gibi havada uçurabilirsiniz.

Aracınız havada engeli aştığında tekrar yola inecek ve sizin kontrolünüze girecek. Araba havada uçtuğunda şekli de değişip bir kurşun biçimine bürünecek. Bu coşkulu oyunumuzu oynayarak çok eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Kesinlikle bu oyunumuzu oynamadan yeni bir oyun açmaya çalışmayın, çünkü kendinizi çok büyük bir zevkten mahrum etmiş olursunuz. İyi eğlenceler dileriz. Bizi takip ve tavsiye etmeyi unutmayın. Hadi çocuklar acele edip geç kalmayalım.