Estetiğin sanatla buluşturanlar olarak bilinen bir yığın taşlarla farklı, farklı desenler, değişik motifler ile yolları, parkları ve alanları doğal ve estetiğe kavuşturan sanatçılar olarak bilinir. En iyi küp taş ustalarını çekirdekten yetiştirerek yılların tecrübesini bünyesinde yetiştiren erga granit ve madencilik firması işini en iyi yapan madencilik firması olarak bilinir.

Erga granit ve madencilik firması üretim yaptığı taş ocaklarında lar en kaliteli şekilde üretilerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı prensip ederek ar-ge çalışmalarına hız kesmeden devam ederek daima en kaliteli şekilde üretim yapmayı hedeflemektedir.

Erga granit ve madencilik müşterilerine şeffaf olarak hizmet etmeyi amaçlayarak web sitesi üzerinde 7 / 24 online olarak hizmet sunarak müşterilerine üretimini yaptığı bazalt küp taş ve granit küp taş ile ilgi tüm detayları şeffaf bir şekilde sunarak hem üretim aşamasını hem taş özellikleri anlatan yazıların detayların yazıldığı web sitesi üzerinden ayrıca çalışmalarını içeren videoların izleyerek ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca erga granit madenciliğin iletişim numaralarını alıp iletişime geçebilirsiniz.