Ev dekorasyonunda sağladığı kolaylıklar, küçük mekanlara getirdiği geniş çözümler, modern görüntüsü ile köşe takımları, salon ve odaların dekorasyonunda birçok kişi tercih edilmektedir.

Köşe takımları
modern görüntüsünün yanı sıra, yaşam alanlarında çok geniş bir hareket özgürlüğü sağlar. Köşe takımı salonlar için uygun mobilya şekli olabilir. Köşe takımları genellikle televizyon yerleştirilir ve rahat bir oturma şekli sağlar.

Köşe takımı
ndan maksimum düzeyde yararlanmak, kullanıldığı odayı daraltmadan ve görselliği bozmadan dengelemek çok önemlidir. Köşe takımını yerleştirdikten sonra, takımın kısa ucunun olduğu yere tekli koltuk koymak, takımda ve görsellikte dengeyi rahatlıkla sağlar ve odayı, salonu daha şık gösterir.

Köşe takımı ile birlikte kullanacağınız tekli koltuğu dilerseniz, ortalayacak şekilde koyabilirsiniz. Yani köşe takımını bir çember olarak hayal edin. Çemberin çizgisini takımın üzerinden ve tekli koltuğun üzerinden geçtiğini düşünün. Bu şekilde köşe takımı ve denge meselesini kolayca halledebilirsiniz.

Köşe takımı
nı ve koltuğu birlikte kullanabilecek kadar mesafede yeriniz yoksa köşe takımının tam karşısına iki tekli koltuk koyarak farklı bir stil deneyebilirsiniz. Ayrıca minimalist, sade koltuklar seçebilir, orta sehpaya da yer ayırabilirsiniz.

Köşe takımı
nın her iki kenarı da eşit uzunluktaysa, o halde her iki ucu da eşit mesafede iki tekli koltuk yerleştirerek dekorasyonu tamamlayabilir ve dengeyi sağlayabilirsiniz.

Son günlerin trendlerinden birisi olan uzun puflar da köşe takımlarına çok uyum sağlayan mobilyalardır. Yani köşe takımınızla birlikte tekli koltuk yerine uzun ve takımınıza uygun puflar kullanarak farklı bir dizayn yapabilir ve salonunuza / odanıza ferah ve rahat bir hava verebilirsiniz.

Köşe takımları
ile isterseniz küçük pufları da kullanabilirsiniz. Özellikle küçük oda ve salonlarda kullanacağınız küçük puflar kalabalık misafir geldiğinde hem kurtarıcınız olacak, hem de odanıza / salonunuza hoş bir hava katacaktır. Eğer salonunuz / odanız dar ve uzunsa, köşe takımının uzun tarafını, odanın uzun duvarına yaslayıp, kısa kenarı da kısa duvar denk gelecek şekilde yerleştirirseniz oda / salon olduğundan daha büyük ve ferah görünecektir.

Köşe takımı
nı kullanacağınız salon geniş ise köşe takımı ile geniş bir daire oluşturabilir, takımın tam karşısına gelecek ve daireyi tamamlayacak şekilde tekli koltuklar yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde ortaya harika bir oturma düzeni çıkacak ve herkes birbirini rahatlıkla görebilecektir. Ayrıca genişlik ve ferahlık algısı da artacaktır.

Birbiririnden şık köşe takımları için http://www.modoko.com.tr/kategori/17/kose-takimlari/ adresimizi ziyaret edin.