İşte karşında maceracı ve kâşif yönünü açığa çıkartabileceğin en mükemmel oyunlar bir arada. Birbirinden mükemmel silah oyunları içerisinde düşmanlara senin kim olduğunu göstereceksin! Onlarsa senin karşına çıktıklarına pişman olacaklar. Ama sakın düşmanlarını hafife alma. Çünkü hepsi de senin en küçük bir hatanı bekliyorlar. Tam 75 adet silahlı oyun içerisinden istediğini seç ve maceraya atıl!

Amansız Silahlı Oyunlar İstiyorum Diyorsan!

Bu silahlı oyunlar içerisinde oynarken, kimi zaman Zombi Nazilere karşı mücadele edecek, kasabayı vahşi haydutlardan temizleyecek, düşmanları öldürerek savaşın bitmesinde arabuluculuk görevi yapacak, öldürülen arkadaşın için intikam alacaksın. Kimi zaman Dünya üzerine mecburi iniş yapan uzay gemisini durmaksızın savunacak, hazırlık içerisindeki terörist grubu etkisiz hale getirecek, ormanda tek başına zombilerle başa çıkmak zorunda kalan bir askeri kurtarmaya çalışacak, kimi zaman silahla avlanmaya çıkan bir kadınla beraber avlanacaksın.

Hepsi bu mu? Elbette hayır! Bazen özel bir timi yönetecek, kimi zaman Amerikan Başkanı’nı koruyacak, kimi zaman elindeki sniperle düşmanlarını avlayacak, kimi zaman kendi bölüğünün karargâhını gözünü kırpmadan koruyacak, kimi zaman düşmanların içine dalarak onları yok edecek, kimi zaman da okçuluk yeteneğini konuşturacaksın. Bunları yaparken de sana verilen silahları ve mermileri dengeli bir şekilde kullanmalısın ki zorda kalmayasın. Aksi takdirde düşmanların sana acımayacaklardır.

Ama unutma ki tüm bunlar ancak senin cesaretin ve azminle olacak! Düşmanların senin en küçük bir hatanı bile affetmeyecek ve seni sürekli gölge gibi takip edecekler.

Tüm bu oyunlarda ilerledikçe silahların da gelişecek, yeni silahlar alabilecek ve böylece oyunun zevkine varabileceksin. Ama sakın aklından çıkarma ki; sen ve silahların güçlendikçe düşmanların da güçlenecekler! Düşman ister bir uzaylı olsun, isterse zombi, isterse düşman askeri olsun, gözünü savaştığın düşmanlardan bir an bile ayırmayacaksın!

Eğlenceli Silah Oyunları İstiyorum Diyorsan!

Belki bazen de canın hem komik hem eğlenceli silah oyunları isteyecek. İşte o zaman da klasoyun.com içerisinde birbirinden eğlenceli ve komik silah oyunları seni bekliyor olacak.

Mesela kimi zaman köpeğinle beraber ormanın içerisinde ördek avına çıkacak, kimi zaman elindeki ok ve yayla elma vuracak, kimi zaman bir sincap olup meşe palamutlarını koruyacak, kimi zaman da komik bir avcı olacak, kimi zaman ormandaki kuşları patlatacaksın. Tabi ki bunları yaparken bir yandan gülecek bir yandan da eğleneceksin. Elbette diğer silahlı oyunlar içerisinde olduğu gibi bunlarda da silahların git gide gelişecek ve bölümler de giderek zorlaşacak. Buna göre oyundan aldığın zevk te artacak.

Ne duruyorsun? Silahların, okların ve bombaların bir arada olduğu oyunlarla ister maceracı, ister kızgın, ister komik, ister hedefi 12’den vuran, istersen de eğlenceli yanını ortaya çıkar. Bu silahlı oyunlar seni kendi dünyasına alarak hem kendini geliştirmeni hem de güzel vakit geçirmeni sağlayacak. Bütün bunları yaparken de iyiliği Dünya üzerinde hâkim kılmaya çalışacaksın. Kötüler ve düşmanlar senden ve senin amansız yanından korkacaklar. ( Advertorial / Tanıtım Yazısı )