Hayal edemeyeceğiniz kadar heyecan verici oyunlarla sizlere hizmet ettiğimiz için çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Değerli oyun sever arkadaşlar herkesin kendi yaşına uygun oynayabileceği birçok keyifli oyunumuz mevcuttur. Bu oyunlarımızın tümünü hiçbir sorunla karşılaşmadan çok basit bir şekilde açıp oynayabilirsiniz. Sitemizde bulunan oyunları kendi aralarında kategorilere ayırarak oynamak istediğiniz oyunlarımıza daha kolay ulaşmanızı sağladık. Bu oyunlarımızı oynayıp beğendiğinizde mutlaka arkadaşlarınıza tavsiye etmeyi unutmayın. Oyun sitemizin kuaför oyunları arsında belki de en fazla eğitimine ihtiyaç duyduğunuz bir güzel işi sizlere öğretecek bir oyunla karşınızdayız. Bu saç yapma oyunumuzu özellikle kız arkadaşlarımıza özel olarak hazırladık. İleride bayan kuaförlerinde çalışmak isteyen arkadaşlarımız veya da değişik saç modellerine ilgi duyan arkadaşlarımızın kesinlikle kaçırmamaları gereken bir oyunumuzdur. Bu oyunumuzu oynamak için öncelikle oyun sitemizin ana sayfasında yer alan kategorilerimiz arasında bulunan kuaför oyunları kategorisini açın. Açmış olduğunuz bu kategorinin içinden topuz saç yapımı oyunumuzu seçin ve çıkan küçük resmin yan tarafındaki oyunu oyna butonuna basıp oyunu yükleyin. Kısa süre içinde yüklenecek olan oyunu playa basarak oynamaya başlayın.

Oyunda yapmanız gereken ilk başta karşınıza çıkacak olan üç farklı topuz saç modelinden birini seçip aynısını yeni baştan yapmaktır. Modeli belirledikten sonra sapsarı ve uzun taranmamış bir saç ekranlarınıza gelir. Ekranın yan tarafındaki malzemelerden işaretli olanını alıp onunla yapılması gereken işlemleri yapacaksınız. Tarağı alın karışık saçı güzelce bir düzeltin. Ardından ok işaretlerinin yönünde saçları toplayın ve örükleri yapın. Örükler bittikten sonra da en uç kısımlarına lastikler takıp açılmalarını önleyin. Daha sonra tokalarla birbirine tutturun. En sonunda da uygun bir kurdele takıp yandan ve arkadan iki fotoğrafını çekip oyunu bitirin. Bu işlemlerin hepsini diğer iki saç model için de yapabilirsiniz.

Yep yeni kız kategorilerimizi büyütüyoruz. Kolay gelsin arkadaşlar sizi çok seviyoruz. Bizi sürekli takip edip yeni şeyler öğrenmeye devam edin. Heyecan dolu oyunlarla tekrar karşınızda olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Sevgili dostlar oyun denince aklımıza ilk gelen şey eğlenmektir. Bu sitede oynayacağınız her oyunda beklediğinizden daha fazla zevk alacağınızın garantisini veriyoruz. Sizlerin bizim siteye olan bu ilgilerinizi gördükçe kendimize olan güvenimiz ve daha fazla oyunla karşınıza çıkma çabamız artmaktadır. Yeni ve heyecan dolu bir oyunu nerede bulursak mutlaka sitemizde güncelleyip sizin hizmetinize sunuyoruz. Bir insanın en fazla ihtiyaç duyduğu etkinliklerin başında oyun oynayarak eğlenmek gelir. Eğlenmenin en iyi adresi de sitemiz olduğunu belirtmek isterim. Bu defa yine sizleri hem çok eğlendirecek hem de aklınızın daha iyi çalışmasını sağlayacak harika bir saç kesme oyunu sizlere sunacağız. Bu oyunumuzu oynamak için ilk önce oyun sitemizin ana sayfasındaki kuaför oyunlarımızın listesinden bu oyunu seçin.

Oyunu seçtikten sonra gelen yeni ekranda oyunun küçük resmini göreceksiniz. Resmin yan tarafında görmüş olduğunuz oyunu oyna butonunu tıklayıp oynamaya başlayın. Bu oyunumuzun tamamını fareyle oynayacaksınız. Sizi işe almak isteyen bir bayan kuaföründe ilk önce bir teste tabi tutuluyorsunuz. Testi başarıyla tamamladıktan sonra işe başlayıp ekmek paranızı kazanacaksınız. Sizden istenen ekranın sağ tarafındaki aynada gördüğünüz kızı on dakika boyunca çok dikkatli bir biçimde kızın saç modelini, saçının rengini ve diğer yüz makyajlarının tamamını inceleyip aklınızdan tutmalı ve kaybolan resmin ardından berber sandalyesine oturan müşterini saçlarını incelediğiniz resmin aynısını yapmalısınız.

Hatta makyajının da aynısı olmak zorundadır. Kızoyunları ekranın sağ tarafında çıkan panodan istediğiniz malzemeleri alıp kullanarak işe başlayacaksınız. İşe ilk olarak uzamış saçları makasla kesmekle başlayacaksınız. Kesimden sonra saçı boyayacaksınız. Boyama işinden sonra da saçın modelini yapacaksınız. Bunlar bittikten hemen sonra makyaj malzemeleriyle istenen boyalarla dudakları kirpikleri yanakların makyajını yapın. En sonunda da panonun altındaki düğmeye basıp resminizi önceki ile kıyaslayarak hafızanızın ne kadar güçlü olduğunu ölçün. En çok tıklanan kiz kategorimizi de kesinlikle bakmadan geçmeyiniz. Hepinize kolay gelsin iyi eğlenceler dileriz.